Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia miért van leragadva a...

A Nokia miért van leragadva a rezisztiv képernyőnél? Pl:a samsung az alsó kategóriás telokba is kapacitivat tesz. Csak ez a nokia hiszi azt hogy a kapacitiv luxus, sztem felháborito és idegesitő, ugye?

Figyelt kérdés

2012. jan. 20. 22:43
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
ja és a gio kapcitiv ami jobb mint a rezisztiv
2012. jan. 21. 22:48
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát még mindig nem tudtam meg hogy mi a kettő között a különbség, de köszönöm szépen a választ, eddig nekem is tetszik, csak rosszul töltöttem fel az elején, de most már rájöttem hogy hogyan kell. A játékok jópofák rajta, igaz tele raktam egy 4 gigás memória kártyát, így egy kicsit lassú. Mellékesen szerintem jók ezek a symbianos nokiák, nekem tetszenek, nincsen csicsa, meg semmi, és nem is mondanak többet annál, amit ténylegesen tud. Az más kérdés hogy túl árazott, de ez már nem a tömegtelefon kategória, azt a szerepet szerintem átvette a samsung.
2012. jan. 21. 22:51
 23/24 Nyúlós lónyál ***** válasza:

A rezisztív a nyomást érzékeli, a kapacitív az érintést. Ebből adódóan a rezisztív kijelzőt nyomni kell, a kapacitívat simogatni, alig megérinteni. A rezisztív kijelző minden létező dologgal való érintésre reagál, ellenben a kapacitív csak bőrre, valamint tudja a többérintéses bevitelt. Ez a különbség. Bővebben:

[link]

2012. jan. 21. 23:12
 24/24 A kérdező kommentje:
érintőképernyő tipusok, ott a kapacitiv és a rezistiv is leirva és egyéb ritkán használt képernyőtipusok is: [link]
2012. jan. 21. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!