Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia miért van leragadva a...

A Nokia miért van leragadva a rezisztiv képernyőnél? Pl:a samsung az alsó kategóriás telokba is kapacitivat tesz. Csak ez a nokia hiszi azt hogy a kapacitiv luxus, sztem felháborito és idegesitő, ugye?

Figyelt kérdés

2012. jan. 20. 22:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
a nokia akkor is fos, az android a sirály
2012. jan. 21. 16:02
 12/24 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Soha nem fogom megérteni az ilyen embereket...
2012. jan. 21. 16:40
 13/24 anonim ***** válasza:

#11:

Egy telekommunikációs céget melyik univerzumban lehet összehasonlítani egy szoftverrel? Kb. annyira van értelme neki, mint egy darab követ egy verssel összehasonlítani.

Ettől eltekintve amúgy meg rettentően érdekelne kifejtve, hogy mi alapján jött ki az eredmény.

2012. jan. 21. 19:30
 14/24 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Semmi alapján. Nem tudja, melyik készülékben milyen kijelző van, de megítéli ezt meg azt. Én is Androidos vagyok, de ez azért szánalmas!
2012. jan. 21. 19:37
 15/24 A kérdező kommentje:
Az eredmény az alapján jött ki hogy véleményem szerint a nokia nem nyitott az ujitásokra, tulságosan sokat kér a márkanévért, vagy nemis a bárkanévért hanem inkább csak beképzelt mivel azthiszi hogy a csuny symbiannal fönt fog maradni az android mellett,Hidd el nekem jó okom van arra hogy ezt mondjam 15 éves vagyok és már 4 nokiam volt ezért alaposan átgondolom hogy a következő ne nokia legyen egyszerüen elegem van abból hogy mindig akadozik, lassú és csúny a kezelőfelülete mondhatni fapados.De mindegy olyanok vagytok mint a pám ő is a rögzött fejével soha nem venne másat mint nokia.Pedig elvileg jó is lett volna ha anno nem mondta volna vissza a google-nak a kapcsolatot.
2012. jan. 21. 19:37
 16/24 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Tény, hogy az Android jobb és tény, hogy a Nokiák durván túlárazottak.
2012. jan. 21. 19:46
 17/24 anonim ***** válasza:

A Nokiák szerintem nem a nevük miatt kerülnek kicsit többe, hanem azért, mert itt Európában készülnek és nem bér-rabszolgák, vagy gyerekek készítik a Távol-Keleten, emellett a Nokia régóta ügyel a környezetvédelemre is, nyilván ezek befolyásolják az árazást.

A (Symbianos) kezelőfelület szubjektív dolog, én nem fapadosnak nevezném, hanem inkább produktívnak. (magyarul megfogalmazva parasztvakítástól mentesnek). Én nem a kezelőfelületben akarok gyönyörködni, hanem használni szeretném a készüléket, arra amire való. Sebesség problémát és akadozást nem tapasztaltam még, pedig több mint négy éve használok egy E51-es Nokiát, de egy C7-00 is próbáltam már, azon sem vettem észre semmi bosszantó dolgot.

Mindenkinek eltérők az igényei, de attól, hogy valami nem tetszik, még nem kell leszólni, mert lehet, hogy másnak éppen pont fordított a véleménye. Szerintem az igazság az, hogy egyik sem jobb sokkal a másiknál, csak az emberek különböző igényeihez vannak igazítva a különböző rendszerek.

[link] Ha például az Android lenne a legjobb rendszer, akkor nem lenne kimutatható jelenléte a többinek, mert kiszorította volna őket az elmúlt pár évben.

2012. jan. 21. 20:31
 18/24 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat az utolsó válaszolóval pedig teljesen egyetértek kivéve azt parasztvakitás,mert én imádom a parasztvakitásokat a kezelőfelületen,és szeretem érezni hogy ez egy érintős telefon akkor jó kreativan tudjam használni azt a képernyőt de mindegy a lényeg hogy neessék félreértés én senkit sem akartam megbántani, ja és a parasztvakitáshoz még annyit hogy érdemes megnézni a Safari böngészőt ami igazán jóra sikeredett vizuális szempontból, gyönyörű, és nekem személyszerint ez a csuszókás tükrös diszités jön be egy op. rendszernél vagy egy kezdőfelületnél.
2012. jan. 21. 22:34
 19/24 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nem értek a témához, most vettem egy Samsung Galaxy Gio készüléket, a telenornál, 25 ezer forintért, három hónapig ingyen 100 Mb/sec-es mobil internettel, 2500 forint per hónapos előfizetéssel. Nektek mi róla a véleményetek, illetve mi a külünbség eközött a két képernyő típusról amiről beszéltetek? Régen én nekem is nagy kedvencem volt egyébként a nokia, de az utolsó két telefonom mind samsung volt:) 61f
2012. jan. 21. 22:43
 20/24 A kérdező kommentje:
szerintem annyi elég hogy a samsung galaxy gio egy remek telefon,itt egy magyar tesztvideo,érdemes menézni: http://www.youtube.com/watch?v=4uLZMmV4OdM&list=UU3FRJp1h29Q..
2012. jan. 21. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!