A Nokia miért van leragadva a rezisztiv képernyőnél? Pl:a samsung az alsó kategóriás telokba is kapacitivat tesz. Csak ez a nokia hiszi azt hogy a kapacitiv luxus, sztem felháborito és idegesitő, ugye?
#11:
Egy telekommunikációs céget melyik univerzumban lehet összehasonlítani egy szoftverrel? Kb. annyira van értelme neki, mint egy darab követ egy verssel összehasonlítani.
Ettől eltekintve amúgy meg rettentően érdekelne kifejtve, hogy mi alapján jött ki az eredmény.
A Nokiák szerintem nem a nevük miatt kerülnek kicsit többe, hanem azért, mert itt Európában készülnek és nem bér-rabszolgák, vagy gyerekek készítik a Távol-Keleten, emellett a Nokia régóta ügyel a környezetvédelemre is, nyilván ezek befolyásolják az árazást.
A (Symbianos) kezelőfelület szubjektív dolog, én nem fapadosnak nevezném, hanem inkább produktívnak. (magyarul megfogalmazva parasztvakítástól mentesnek). Én nem a kezelőfelületben akarok gyönyörködni, hanem használni szeretném a készüléket, arra amire való. Sebesség problémát és akadozást nem tapasztaltam még, pedig több mint négy éve használok egy E51-es Nokiát, de egy C7-00 is próbáltam már, azon sem vettem észre semmi bosszantó dolgot.
Mindenkinek eltérők az igényei, de attól, hogy valami nem tetszik, még nem kell leszólni, mert lehet, hogy másnak éppen pont fordított a véleménye. Szerintem az igazság az, hogy egyik sem jobb sokkal a másiknál, csak az emberek különböző igényeihez vannak igazítva a különböző rendszerek.
[link] Ha például az Android lenne a legjobb rendszer, akkor nem lenne kimutatható jelenléte a többinek, mert kiszorította volna őket az elmúlt pár évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!