A Nokia miért van leragadva a rezisztiv képernyőnél? Pl:a samsung az alsó kategóriás telokba is kapacitivat tesz. Csak ez a nokia hiszi azt hogy a kapacitiv luxus, sztem felháborito és idegesitő, ugye?
Vegyétek például a nokia ashat(rezisztiv),nokia5230(rezisztiv),nokia500,600,nokia c2-02 és még sorolhatnám mind rezisztivek, engem az bosszant hogy mondjuk a samsung az ezekhez hasonlo árkategoriaju telefonokba már mind kapcitivat rak, abszolut nem használ rezisztivet ,még a hires olcsó samsung corbyba is kapacitivat rakott.
És most ne hozzátok fel a nokia lumiát vagy a nokia n9-et mert azt nem mondtam hogy a nagyon drága telokba nem rak kapacitivat.Ennyi erővel én is felhoznám a samsung galax ace-t vagy a galaxy note-ot vagy a galaxy sII-t a nokia ezeknek a termékeknek a nyomába sem érhet.A NOkiat még régen szerettem de mára nagyon megutáltam a rögzöttagyusága miatt.
#7:
A Nokia Asha és a régebbi Touch and Type sorozat tagjai valóban főleg rezisztiv kijelzős készülék, de ezek nem is okostelefonok és kicsi a kijelzőjük, totál felesleges kapacitív kijelzőt rakni beléjük.
Nokia 5230: rezisztív valóban, de(!) ez bizony egy 3 éves telefonkészülék.
Nokia 500: érdemes utánanézni, mert bizony kapacitív van benne.
Nokia 600: ilyen telefon nincs is a piacon, de egyébként lett volna ilyen és kapacitív kijelző lett volna benne.
Nokia C2-02: ld. első sor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!