A GPS csak utcán működik? (hülye megfogalmazás, bővebben lent)
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Nokia Ovi nevű térképes alkalmazást a mobilomra, Magyarország térképet is, de ha erkélyre kimegyek (elég magasan vagyok), nem lát semmit. Ez normális, vagy az utcán tudni fogja hol vagyok? Tudom hogy hülye kérdés, de sajnos sosem használtam még GPS-t.2012. jan. 17. 19:13
1/3 norberto79 válasza:
"vagy az utcán tudni fogja hol vagyok?" csak próbával fog kiderülni, amúgy nemsokat ér az hogy egy betontömbben minél magasabban laksz, nem sokkal jobb mintha bent lennél, egyébként ha kitartod (óvatosan) nem azonnal de talál jelet.
2/3 anonim válasza:
Nos sajna a nokia telefonokba épített gps kőkorszaki fos (mondom ezt úgy,hogy 6700-m van). Ha nincs adatkapcsolata,amin le tudja tölteni a gps almanachot,akkor 20-30 perc mire megtalálja magát . Javaslom,hogy ha mész valamerre,akkor kapcsold be a gpst és tedd a zsebedbe a telefont -vagy engedélyezd az online módot,ilyenkor néhány mp múlva már navigálásra kész
3/3 anonim válasza:
Nekem N9-es Nokiám van és tökéletesen működik a GPS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!