Nokia N8 vagy Htc Desire?
Itt van neked nagymenő, amíg a Nokia betölti a tartalmat, a HTC alszik egyet. Ennyit kap a 2.1-es rendszertől, és akkor még a 2.2-ről nem is beszéltünk. Az nem 5x, 10x lenne gyorsabb. A gallériáról meg ne is beszéljünk, hogy 5 másodpercig gondolkodik, hogy most mi van? Ennyit ér a hardvered. További kívánság? Láthatod, hogy a két kütyü nem egy kategória. Sajnálom, hogy csalódást okoztam.
http://www.youtube.com/watch?v=EWJyKON3zYE
A rendszerek versus-át már nem is másolom, mert sírva fakadsz. Ott már nem ennyit kap a Nokiád.
De azért hagy legyek már kegyetlen, itt a következő megszégyenítő videó. Mégis kéne oda az a teljes Flash nem? Az érintőkijelzőről ne is beszéljünk, a reagálás botrányos. Ráadásul a Nokiád 5 perc után gyönyörűen le is fagy. Na csá!
Sajnálom, hogy ennyire lenézik itt többen is a Nokiát és valótlant állítanak róla! Egy valaki védi csak meg, őt meg keményen bíráljátok. Lehet ő is keményen fogalmaz, de erre mondják amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten!
Aki pedig egy sima kameratelefonnak nevezi a készüléket, annak itt van egy kis összehasonlítás:
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Bár a teszt egyértelmű, de kíváncsi vagyok pár Nokia N8 megrögzött ellenszenves véleményére is.
Aki ezek után azt mondja, hogy az N8 egy szar, és nem veszi fel a versenyt a többi okostelefonnal, annak a véleményére nem is lehet adni.
Bár nem nekem linkelted, de megnéztem a videókat.
Én nem tapasztalok akadást az én N8-amon, megy minden rajta igencsak gyorsan. Haveromnak van egy iPhone 4-e, azt is meg lehet akasztani, ez felhasználó válogatja. Aki odafigyel és szemeteli tele a telefonját, annak bármelyik mai telefon gördülékenyen működik, még az alacsonyabb fizikai tudású N8 is!
Teljes Flash támogatásról beszélsz, amikor az Adobe kivonja Flash-t és jön a HTML5 szabvány???? Nooooormális???
Amúgy egy android készülékkel sem lehet maradéktalanul megjeleníteni az internetes tartalmakat, de aki erre vágyik egy ilyen kicsi kijelző mellett, annak csak gratulálni tudok. Én is szoktam internetezni, de nem flash tartalmú oldalakt nézegetek rajta. És ha hiszed ha nem, a legtöbb oldal tökéletesen bejön és gyorsan.
Utánanéztem az elavult technikának, ami a gép belsejében van. Valóban elavult! És?
Tudod te azt, hogy nap mint nap játszok 400 megás HD játékokkal a készülékkel akadás mentesen? Tudod te azt, hogy minden este HDMI kábellel összekötve 720p filmeket nézek rajta akadás mentesen és Dolby Digital hangzással? (igen, mert támogatja és megkapta a Dolby jelzést is).
Tudod te azt, hogy a kamerát nap mint használom és lövök kiváló minőségű képeket? Illetve tudod te azt, hogy videózok is 30 fps és 15 mbit/s sebességgel 720p felbontásban zökkenőmentesen? Tudod te azt, hogy sokszor használom a navigációs rendszert, ami ingyen van, az utazásaim során, miközben FM Transmitter funkción keresztül hallgatom a kedvenc zenéimet a kocsi rádióján keresztül???? És bizony ezt is hiba nélkül teszi meg! Vagy esetleg tudod te azt, hogy otthon internetes rádiót hallgatok a wi-fi hálózatomon keresztül szintén FM Transmitter segítségével a házimozimon???? Tudod te milyen jó az egy házi buli alkalmával?
És tudod te azt, hogy mindezt az arm6v architektura mellett??? Persze hogy tudod, hiszen ezzel érvelsz!
De remélem vágod a lényeget! Ebbe a telefonba nem kell több, mert így tökéletes ahogy van! Ilyen alkatrészek mellett is hozza, sőt felülmúlja a többi okostelefont. Tudod a legtöbb embert nem nyűgözi le, hogy arm6 vagy 7, a többség a tényleges teljesítményre kíváncsi! Mint pl én is. Ezért nem szarom össze magam egy android 4 magos csodán vagy egy új lapkakészlet megjelenése miatt. Az N8 sok mindent tud, és sok mindenben felülkerekedik a konkurencián. Lehet hw-ben alul marad, de ezt a user pont leszarja. Méghozzá azért, mert amit tud, azt tökéletesen és ami a lényeg, jobban tudja mint a konkurencia a régebbi hw mellett is.
Amíg ezt nem fogod fel és nem érted meg, addig nincs miről beszélni. Majd ha ezt végiggondoltad akkor gyere vissza, és írd le normálisan a véleményedet. Az N8 képességeit akkor sem veheted el, kicsinyítheted le, ahhoz te édes kevés vagy! De próbálkozz csak nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!