Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8 vagy Htc Desire?

Nokia N8 vagy Htc Desire?

Figyelt kérdés
Tetszik igazából mindkettő de nem tudok egyértelműen dönteni. Bár a desire felé húz a szívem.

2012. jan. 16. 22:08
1 2 3 4 5 6
 11/51 Nyúlós lónyál ***** válasza:

A 84 százallékosnak üzenem:

Használd már a google-t légyszives. a Desire más legalább másfél éve megkapta a hivatalos 2.2-t és azóta gyárilag azzal adják. Szóval a google a barátod, aztán járjon a szád. És nem értem a logikádat. Amint olvashattad leírtam, hogy 7 évig Nokiás voltam, akkor miért is lennék ellene? Tanuld meg értelmezni a kérdést kedves kérdező. A technikai adatokról fingod sincs. Ha egyszer látni fogod a Desire kijelzőjét élőben, akkor látni fogod miért is írtam, hogy a kijelzője egy vicc. Rakd majd őket egymás mellé...

A Mobilarena teszt pedig még akkor készült, amikor nem volt hivatalos 2.2 a készülékre.

Szóval nem kell itt izmoskodni, én értem, hogy szereted és véded a Nokiát, én is imádtam és sajnálom is, hogy ilyen nagy csalódást okozott a gyártó, de ez van, egyszer fent, egyszer lent.

2012. jan. 17. 17:44
 12/51 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Bocsánat, nem kedves kérdező, kedves válaszoló...
2012. jan. 17. 17:45
 13/51 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Nyilvánvaló, hogy nem tűnik fel a kijelző hátránya, ha nincs mivel összehasonlítani, de amint írtam: rakd egy Desire mellé, és látni fogod az N8 kijelzőjének homályos, pöttyös és kevésbé éles képét.
2012. jan. 17. 17:47
 14/51 Nyúlós lónyál ***** válasza:
És még valami: nem ellened vagyok, nem a Nokia ellen és nem is a HTC mellett. Tapasztalatból írom, amit írok, és szerintem hülye sem vagyok a mai technológiához.
2012. jan. 17. 17:48
 15/51 anonim ***** válasza:
Én nem teljesen értem a 84-es fellángolását/fellázadását. Addig hiába magyarázod vaknak, hogy virrad, amíg nem fogja a kezébe a két kütyüt egyidőben, egy helyen. A különbséget meg kell tapasztalni. Az N8 hardveresen tényleg gyenge. Szokásukhoz híven jól össze van rakva, jó az anyaghasználat, de ennyi. Nekem a mai napig van egy 5800 XpressMusic-om, immár majdnem 3 éves, és nem válnék meg tőle, ugyanis soha nem hallottam még telefont így szólni, mint ezt. Fülesen keresztül is hasonló a helyzet. Sajnálatos módon ez volt az utolsó értékelhető Nokia a repertoárból, ez még legalább elfogadható áron jött. A mostani árak botrányosak, jó példa erra a Nokia N9, Lumia 800 vagy Nokia 500 is, de volna még. A felét nem éri egyik sem, a prémium anyaghasználat és a név nem kárpótol a magas árért és a régi, elavult rendszerért. A Nokia korszaknak vége van, bármennyire nehéz is ezt elfogadni. Szép volt, jó volt, de ennyi volt.
2012. jan. 17. 18:18
 16/51 Nyúlós lónyál ***** válasza:

"ja! a világításon beröhögtem! mindenkinek más az értékrendje, én mindenesetre nem azért veszek tízezrekért mobilt, hogy zseblámpának használjam."

Nem kötekedésképp, de szerinted nem cinkes, hogy egy ilyen kategóriájú telefon nem képes egy ilyen alap dologra? A fele ilyen árértékű kütyük tudják. Nekem speciel nagyon sokszor jól jön olyan helyzetekben, ahol a kijelző fényereje fabatkát sem érne, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

2012. jan. 17. 18:29
 17/51 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Félre ne érts, én nem azt mondom, hogy az N8 nem jó telefon, mert akkor hazudnék. Viszont elég lenéző a HTC-vel szemben, hogy valaki egy N8-at a Desire-höz hasonlít.
2012. jan. 17. 18:31
 18/51 anonim ***** válasza:

nyúlós lónyál

Eléggé érdekes vagy te is, mert ahelyett hogy a Desire képességeit emelnéd ki, az N8-at fikázod! Mondjuk megértem, mert ugye a Desire-nak nincs kiemelkedő tulajdonsága, illetve nem tud semmiben felülkerekedni az N8-on!

Ismét bebizonyítottad hogy egy rohadt divatmajom vagy, hiszen hiába kértem hogy írjál valamit amit tud a másik, de megint csak a fikát kaptuk.

Méghogy a HTC-t minősíti le???? Őrülj neki hogy valaki egy napon merte említeni a Nokiával ezt a fos HTC-t! Ritka alkalom! Ezzel kapcsolatban a google neked is a barátod! Amúgy a mobilarénás tesztekbe meg te bonyolódtál bele, de jól írtam, hogy majd úgyis kimagyarázod magad!

Ami a zseblámpa funkciót illeti, isten ments! A Xenon-t nem lehet kárpótolni semmivel, főleg a LED-es szarokkal, amik tényleg csak arra jók, hogy zzeblámpaként használjuk a méregdrága telefonunkat! Na az ilyenek a lúzerek!

Mondjuk nekem édes mindegy, hogy ti mennyire húzzátok le a Nokiát és a Symbiant, illetve az N8-at, de sokan mások (szinte rajtatok kívül mindenki más) máshogy gondolja! Itt ismét barátod a google!

Divatból fikáztok, és ez rólad is elmondható hogy legalább a kezedbe fognád a telefont, mert nyilvánvaló hogy életedben nem fogtál N8-at!

Ha gondolod megadom a címem, és megmutathatod a pöttyös kijelzőt. 210 ppi mi, majd ha nem tudod megmutatni 210 pofont fogsz kapni!

Használd csak a fostalicska Desire-t, én nem vitázom tovább gyengeelméjűekkel. Mondjuk akit lenyűgőz egy zseblámpa funkció, annak tényleg jó a HTC! grat.

Körberöhöglek az N8-ammal együtt.

Ja, és én is tapasztalatból beszélek. Pl S2-vel és iPhone-nal is összehasonlítottam a készüléket, kijelzőben és tudásban is aláztam mindkettőt. Egy ilyen HTC ezek után pedig nem is lehet ellenfél!

További jó Nokia fikázást, mást úgysem tudsz írni!

Cső

2012. jan. 17. 20:06
 19/51 Nyúlós lónyál ***** válasza:

Hát te aztán ritka tudatlan elvakult fan vagy. Szakadok rajtad. Egy olyannal 12 évessel álltam le vitázni, aki nem lát túl a Nokia logón, nagyszerű! A tulajdonságokat akarod? Tessék nagymenő:

KIJELZŐ

Nokia 3.5" 360x640 pixel, 210 ppi, Pentile Matrix, tesztek szerint 8 pont

HTC 3.7" 480x800 pixel, 252 ppi, RGB, tesztek szerint 10 pont

- Ez kapásból 4 hatalmas pofon

CPU

Nokia 680Mhz

HTC 1GHz

RAM

Azonos

ROM

Nokia 256MB

HTC 576MB

ÖSSZESZERELÉS és ANYAGHASZNÁLAT

Nokia: tesztek szerint az előbbi átlagban 7-8 pont

HTC: 9

AKKU

Nokia 1200mAh

HTC 1400mAh

Ez így kapásból eddig 7, de volna még tovább is, csak minek?

Ami a Nokia jávára szól: kamera, HDMI, ez pedig édeskevés, mint sz@rban a vitamin. Szóval megkaptad, amire kiváncsi voltál, jöhetsz megint a kifogásaiddal, a kutyát nem érdekli, eszetlen Mr. Nokia. Egy zsebkutya okosabb nálad. Halvány lila gőzöd sincs mit takarnak a pixel per inch, RGB, Pentile Matrix és hasonló jelzők, de okoskodsz meg lemajmozod a többit. Menjél vissza alukálni a kiságyba, az való neked.

2012. jan. 17. 21:28
 20/51 A kérdező kommentje:

utolsó ez azért kicsit túlzás nem gondolod? :D

"fos htc"- nem is tudom ki gyártotta/gyártya a legjobb pda-kat kérdezz meg egy olyat aki otthon van a témában.

"fostalicska desire"- javaslom hogy olvass pár tesztet, vagy néhány véleményt ;)

" S2-vel és iPhone-nal is összehasonlítottam a készüléket, kijelzőben és tudásban is aláztam mindkettőt. Egy ilyen HTC ezek után pedig nem is lehet ellenfél! "- csak remélni merem hogy ezt te sem gondoltad komolyan :D az s2-nek a 4,3as amoled kijelzőjét lenyomta egy 360x640es kijelző... hát lehet hogy én vok a hülye... arról meg hogy tudásban lenyomta az s2őt ne is beszéljünk :D pontosan miben? és ezeket úgy mondom hogy nem vagyok oda egyik samsungért se, na meg apple fan se vagyok.

2012. jan. 17. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!