Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó ég, minek van ennyi operáci...

Jó ég, minek van ennyi operációs rendszer? Most Androidot, Smybiant, Windows Phone-t vagy iOst vegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a Symbian a legrosszabb, de a Nokia telefonok eddig bejöttek..
2012. jan. 14. 21:00
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Nekem most Droidom van, de napról napra elégedetlenebb vagyok. Az én készülékem nem csúcs kategóriás, ebből kifolyólag döcög. A Playben található rengeteg letöltött alkalmazásom közül jelenleg 2 található a telefonomon, abból is 1 játék. Szóval droidhoz szvsz ajánlott az erős hardware. iOS-ról a véleményem ( barátnőmnek van ) baromi drága, de gyors, zenét hallgatni élmény rajta, de belenyúlni nem tudsz, ez nem feltétlen gond hiszen így nem b*szhatod el. A WP pedig pont ma kezdett el érdekelni, úgyhogy egész nap erről olvasgattam és nem tűnik rossznak! főleg a WP8 rengeteg újítást hoz majd az előző verzióhoz képest. Viszont nyomogatós tapasztalatom még nincs vele kapcsolatban, de a 7.5-ös verzióval nem is szeretnék közelebbről megismerkedni, hiszen ezt a rendszert futtató kütyüket nem lehet majd frissíteni WP8-ra ( csak pár funkciót tudnak a nyolcas verzióból ráfrissíteni a 7.5-re így ezek megkapják a 7.8 frissítést). Szóval szerintem érdemes megvárnod a WP8-at és mindhárom rendszert kicsit megismerni. én is ezt teszem.
2012. júl. 30. 02:01
 22/26 anonim ***** válasza:
Android a legjobb szerintem nem kell jb szarakodni meg konvertálásal és nem méregdrága. wp még nem probáltam de nekem nem jön be a csempés menü a ios meg nagyon jó de nagyon drága annyit nem ér. Igazából 1 iphone 4s vagy 1 120 ezres android is mindent tud szóval semmelyikre nem lehet panasz.
2012. júl. 30. 03:01
 23/26 anonim ***** válasza:
Kozbe telot valtotam 48eFt fuggetlen uj,garis lumia 710. Wp nagyon jo porog. Alkalmazasok minden van ami droidra. Hatrany az adat atvitel. Csak wpre kuldhetek at. Sztm jobb lett mind a droid. Nosztalgiabbol vetem tabot melke de azt hamar el is adtam android egyenlore nekem nem kell...
2013. jan. 6. 16:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Csomó minden nincs wp ami droidra vagy ios... a legjobb meg Android és a Iphone de mivel az iphone kb +40-50 ezer a név nem éri meg venni... az Android is van olyan gyors mint az iphone ha csúcskategóriást veszel.
2013. jan. 6. 17:15
 25/26 anonim ***** válasza:
Neked van vagy volt wp-d? Nekem dorid és wp-m van volt és nincs olyan dolog ami hiányozna... mindenre van ugyan ugy megoldás... pl hogy pou nincs wpre az vala hogy hidegen hagy nagyon sok b katos alkalmazás van a andoroidon ami a wpn nincs amire nekem kell minden van menetrendek gps viber képszerkesztők egykét jo játék.. cserébe nem akad semmi. nekem ez a legfőbb szempont
2013. jan. 20. 21:54
 26/26 anonim válasza:
Apámnak egy Nokia Lumia 800-a van és nagyon jó. Sose fagy le és nagyon gyors rajta az internet is(2G Mobilinternet). Nem próbáltam rajta a piactért (áruházat). A navigáció 2 mp. alatt bejött és helyesen mutatta azt is, hogy hol vagyunk (házon belül próbáltuk ki). Én Symbian tulajdonos vagyok (Nokia 500) és szerintem ez se rossz OP. Gyors, nekem amióta megvan nem fagyott le. A legtöbb játék internetkapcsolattal működik. Meg sok mindennel testre lehet szabni. Én a Windows Phone-t ajánlom. a testvéremnek Samsung Galaxy Mini 2-e van. Nagyon sok alkalmazást letöltött a play-ből, ezért nagyon sokszor lassú, lefagy. Amúgy az Android se rossz OP. Főleg most nagyon megtetszett a Jelly Bean rendszere.
2013. máj. 26. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!