Jó ég, minek van ennyi operációs rendszer? Most Androidot, Smybiant, Windows Phone-t vagy iOst vegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a Symbian a legrosszabb, de a Nokia telefonok eddig bejöttek..2012. jan. 14. 21:00
11/26 anonim válasza:
Igen volt már a kezemben, képzeld el. A Live with Walkmanemhez képest állókép.
12/26 anonim válasza:
Lumia 710 69000Ft a t-mobilnál szóval nem drága a wp 7... szóval sztm megéri.
13/26 anonim válasza:
Androidot vagy ios t azokra mindenalkalmazás van és elterjedt a smybiant elég fos hiába védi a sok nokia fan wp7 nem használtam de nincs rá sok alkalmazás és azok is fizetősek szóval azt nem ajánlom
14/26 anonim válasza:
A wp-n van rengeteg ingyenes alkalmazás persze nem annyi mint a droidra. de viszont nem írhat bárki alkalmazást akinek kedve van, így csak minőségi alkalmazások vannak rá. persze androidra is van csak ahoz hadwer is kell ami már egyből a wp ár katba vagy fölé küldi a telefonokat.
15/26 anonim válasza:
attól még jobb mint a wp arra viszonylag kevés alkalmazás van
16/26 anonim válasza:
van is köztük pár év... akkor az androi rosszabb mint az iOS? ebben a vitában nincs győztes mindnek meg van az előnye hátránya. Droid buktatója a sok felhasználó véget megnövekedett veszély faktor... vírusok és stb. wpnek a kora iOs ára a Symbian-nak az, hogy nincs tapasztalata a normál felhasználókkal/úgy értem inkább üzleti célú/ Black berry ugyan ez. Bada Dorid másolat és még fiatal. de egyik sem rossz csak meg kell találni kinek mi kell. Engem a az érdekel, hogy gördülékeny legyen a kettő leggyorsabb a wp meg az iOS de azért mert kötöttek.
17/26 anonim válasza:
wp7 mellett vagyok, az h kevés az alkalmazás az hülyeség, hihetetlen gyorsan fejlődik, az android ennyi idősen nemvolt ezen a szinten szal nincs miről besz, az meg h jelenleg 10x több alkalmazás van androidon lényegtelen mivel használni nemfogsz annyit és 60k vs 600k.....itt a lényeg h 60k "minőségi" vs 600k "tűrhető" kategória
18/26 anonim válasza:
Az nagyon is igaz, hogy nem azon van a hangsúly, hogy mennyi az alkalmazás hanem, hogy milyen, egyébként több mint 60000 alkalmazás van WP7- re és ahoz, hogy 50000- ről 60000- re ugorjon 25 nap kellett. Tény, hogy Androidra van egy csomó alkalmazás de azokat használják is? A Symbian- ról meg annyit, hogy jó a rendszer de nem az érintőképernyős Symbian. Az Anna- t mát nem is a Nokia csinálta, hanem lepasszolta egy cégnek (ennek köszönhető az Anna rossz optimalizálása illetve a Belle válzozásai). Nekem meg senki nem írhatja, hogy nem ismerem a Symbiant ugyanis 2011.12.19- ig csak Symbianom volt. De volt már Nokia 6600, Nokia 5800 Xpress Music, Nokia N8 meg sorolhatnám még. De most WP7 felhasználó vagyok és nem bántam meg, sőt! Az LG Optimus 7 sokkal jobb mint a Nokia N8, pedig az újabb. Egyébként nem csak a WP7 meg az iOS gyors/stabil, a MerGo is az.
19/26 anonim válasza:
17:41 vok és teljesen 1et értek az előző válaszolóval. Az okos telefonok már nagyon sok mindent tudnak, akár gey számítógépet is pótolhatnak ha nincs időd leülni soha h megnézz pár dolgot, mindent tudsz rajta csin, és itt már nem azt kell nézni h mi a márka, mert régen ez volt h milyen márka, tudtuk h mi a jó, de most mikor a telefonok gép szinten vannak és már tényleg mindnapi dolgokhoz is hazsnáljuk akk már ne a márka legyen a döntő....van iOS és WP7 alapú rendszer is, és bocsi de mégis csak a világ 2 vezető pozicióju cégeiről bezsélünk ezen a téren, szal rendszer és háttér alapján válassz ne pedig alkamazások sokasága alapján, vagy wp7, vagy ha van hova nyúlni iOS-t vegyél
20/26 anonim válasza:
Nos Android = sok alkalmazás és mindent rá lehet rakni ingyen nem kell a fetőrésel vacakolni viszont néha belassul és sok virus. WP7 = jó és gyorsan fejlődik de nincs annyi alkalmazás rá és ha már kötött rendszert akkarok ios sokkal jobb Ios = sok alkalmazás stabil rendszer viszont nagyon drága és a nem akarsz alkalmazások nagy részéért fizetni kakor még jb ned is kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!