Jó ég, minek van ennyi operációs rendszer? Most Androidot, Smybiant, Windows Phone-t vagy iOst vegyek?
Nem rossz rendszer a Symbian, csak annyi történt az utóbbi 1-2 évben, hogy a felhasználói szokások megváltoztak(a rendszer lett rosszabb). Régen főleg üzletemberek és hozzáértő felhasználók használtak okostelefont, most meg gyakorlatilag mindenki, a Symbiannak viszont nem a "mindenki" a célközönsége, hanem az előbbi csoporté.
Egyébként meg, ha tényleg olyan rossz rendszer lenne, akkor nem lenne domináns részesedése: [link]
Hopsz, kimaradt egy nem szócska:
(NEM a rendszer lett rosszabb)
A Nokia telefonok jók voltak, és még most is azok lennének, de már lablába sem rúghatnak, mert a Symbiannak annyi, még ha a gyakorikérdésekes Symbian-imádó illetők máshogy is gondolják. Tehát a Symbian nálam kilőve.
Windows Phone-ja senkinek nincs, senki nem tud róla semmit. Na jó, ez azért túlzás, de nekem személy szerint nem szimpatikus egyáltalán, már kinézetre sem, az egész jellegtelen, barátságtalan, pedig én próbáltam abszolútt pozitívan hozáállni.
Az Android nem rossz egyáltalán, ajánlom. Elterjedt, rengeteg program van rá, szerintem nincs sok olyan dolog, amit ne tudna. Válogathatsz telefonok közül is, és mindegyiken ugyanaz a rendszer fut.
Az iOS-t még csak frissen ismertem meg, és azt kell, hogy mondjam, hogy ez a legjobb. Abszolút nem vagyok Apple fanatikus, sőt, utálom, ahogy a vásárlókat az ő pénzükért vezetgetik, meg hogy csak azt csinálhatsz, amit ők mondanak, de az iPhone tényleg jó. Csak hát nem az ár/érték aránya, mert 150000-200000 forintért hogy az istenbe ne legyen már jó. De ez is csak Magyarországon számít olyan nagy dolognak, külföldön azt mondják rá, hogy "cell phone", itt meg azt, hogy "ááááááááááááá, óóóóóóó, áájfóón, atyám, neked ilyened vaaaaaan?, megnézheteeem?, fúúúúúúúúúúúú, baaszkiiii". Az akkumulátora elég jó időt produkál, nagyon szép a képe, kényelmes a kijelzője, megfelelő a mérete (nem bírom fölfogni, hogy míg Steve Jobs megmondta, hogy "A 3.5 inches kijelző a pont jó, olyat gyártunk", a többi gyártó miért úgy van vele, hogy "gyártunk nagyon kicsit, meg gyártuk marha nagyot, de akkorát nem, amekkora mindenkinek megfelelne, mert azt nem"...), a hangja, meg mindene, de le kell nyelni az Apple baromságait, nem cserélhetsz akkumulátort, nem tudhatsz róla semmit, nem tehetsz bele egy másik memóriakártyát azért, hogy plusz 8 gigányi flash memóriát eladjanak egy 1.5 terabyte-os winchester áráért, stbstb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!