Samsung Galaxy Gio Wifi router beállítás?
Na szóval, wifi router vásárlás előtt állok ! (egy 6ezres routert fogok venni) és az lenne a kérdésem hogy ha bekötöm rendesen (itthoni netem 2mb/s) akkor a telefonnal ha fogom a wifit maximum milyen sebességgel netezhetek ? Meg ha tudtok beállítási segédletet képekkel együtt linkelni , megköszönném !
Előre is köszönöm , ezeket nem értettem.
1. Először is milyen márkájú/típusú router -t akarsz venni?
Ugyanis nem egy kaptafára gyártják őket, még adott gyártón belül is eltérhet a beállítása.
2. Egy 2 Mbps -os netcsomag nem kihívás, még a legősibb Wireless B szabványnak sem, vagyis teljes sávszéllel netezhetsz.
TP-Link vagy nem tudom ! :D De hétfőn veszem és leírom .
Ám azt nem értem "Naracom-os vagyok" hogy van a modem és oda kell felcsavarozni a kábelt ! És akkor a router hová megy ??
Meg ha bevan kapcsolva a modem akkor 2mb/s -os sebességgel használhatom az itthoni netet illetve a router által sugározott mobilnetet is ????
Itt vagy egy leírás TP-Link router -ről:
TP-Link -ből TL-WR340G/GD -t ne vagyél mert túl gagyi butított verzió. A TL-WR740N illetve TL-WR741ND a minimum.
A modemet összekötöd a router WAN porjával, a gépet meg a LAN1 portjával. Ehhez van plusz 1 kábel a router dobozában. De ezt a leírásban is olvasható lesz.
A neted csak 2 Mbps -os és a router-nek ebből kell gazdálkodnia. Vagyis ne úgy képzed el, hogy innentől kezdve 2 db 2 Mbps -os neted lesz. Nyilván ha az egyik eszközzel nem netezel aktívan, a másik gépen jönni fog a teljes sávszél azaz 2 Mbps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!