Kezdőnek melyik okostelefont ajánlnátok?
Max. 35 ezret szánok rá. Vodafonos vagyok, de lehet független is. Csak wordre és wifire használnám olykor. Szóval semmi extrára nem kell.
zte blade, sony e xperia x8, x10 mini, samsung galaxy mini.
Ezek mind 35 körül vannak az árgép.hu szerint. A minit vagy a live with walkman-t néztem én is, de 20 ezerrel drágább, mint amennyit adnék értük.
A zte blade procija stb elég jónak látszik, de azt hallottam, hogy kezdőknek nem a legjobb. Az a lényeg, h legyen egyszerű és gyorsan tudjak rajta doksit előhozni, plusz wifizni rajta. Ezt tudj a galaxy mini?
én a helyedben egy használt e52-t vennék, komolyan. az is tud wifit és office-t.
nekem minim volt, de az akku, a méret, és a beszélgetés minősége terén egyszerűen használhatatlan volt. visszasírtam a nokia e51-et. hidd el, ha androidos telefont veszel, rájössz, mennyire nem a market, a giroszkóp, meg a 3 ujjas multitouch számít. hanem az, hogy a telefon legyen érted és ne fordítva.
ha nagyon kell inkább vegyél egy ipod touchot(50k) vagy egy galaxy wifit(40k), ezek azt tudják multimédia terén mint az iphone ill a galaxy s, és mellé használj egy rendes telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!