Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Üdv! Szerintetek melyik?...

FanThom kérdése:

Üdv! Szerintetek melyik? Samsung galaxy W, vagy SE xperia ray

Figyelt kérdés
Jobbára inkább játékra és filmnézésre használnám mivel elég sokat utazok, de nem tudom melyik telefon aksija bírja tovább ilyen téren, na meg van e nagyobb különbség a 2 telefon grafikus gyorsítója között. Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 12. 15:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
Oké rendben átvágjuk, köszönjük kedves xperia fan. Üdvözlet a tábornak! :D:D:D:D
2012. jan. 17. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem Xperia fan, csak megpróbálja nem rásózni a szar Galaxy W-t. Van benne egy 1.4 GHZ-es Snapdragon, hűha most aztán le kell hidalni. Az Xperia 1 ghz-en is gyorsabb megsúgom neked, mert az SE ismeri azt a szót, hogy optimalizálás. A W kijelzője kritikán aluli, fakó élettelen az egész, az Xperiának meg LED-es Bravia engine-es képernyője van, nem beszélve az ICS frissítésről. Kamerája megint csak jobb. Nem kell itt veszekedni, az xperia széria a középkategóriában minden gyártót üt.
2012. jan. 17. 14:38
 13/15 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Nem vagyok Sony fan, ezt bebuktad. Sőt, nem is igazán szeretem a Sony-t, de a Galaxy-tól jobb, értelemszerűen elismerem. Valóban igaza van az előttem szólónak, a Samsung optimalizálása borzalmas, a Sony rendszere stabilabb, gyors, és ehhez nem kellett 1.4GHz-re felhúzni a procit.
2012. jan. 17. 17:56
 14/15 roli901214 válasza:
100%
Xperia Ray tényleg ütős és teccetős egy darab. Én először mini-t akartam venni aztán Ray lett belőle már mégis rendeltem alig várom :P És bizony igazuk van az előttem szólóknak. Én biza életem árán se vennék samsungot, nagyon nem vagyok samsung párti. A sony viszont azért már tud valamit telefongyártás terén. :)
2012. jan. 31. 10:25
 15/15 anonim ***** válasza:
hát észerintem ray-t vegyél mert az olcsobb is és minimális a külöbbség
2012. ápr. 15. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!