Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Üdv! Szerintetek melyik?...

FanThom kérdése:

Üdv! Szerintetek melyik? Samsung galaxy W, vagy SE xperia ray

Figyelt kérdés
Jobbára inkább játékra és filmnézésre használnám mivel elég sokat utazok, de nem tudom melyik telefon aksija bírja tovább ilyen téren, na meg van e nagyobb különbség a 2 telefon grafikus gyorsítója között. Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 12. 15:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Hát mindkettőben adreno 205 van. Galaxyban 14, ghz míg Xperiában "csak" 1 ghz, de az SE jobban optimalizáltabb, és stabialabb telefon. Kijelzője pedig fényévekkel jobb a Galaxy-énál. Viszont filmnézésre kevés a 3,3" szerintem. Akkuja mindkettőnek másfél napot bír kb, de ebből a filmnézés jókora darabot lecsíp. Én ha a helyedben lennék egy Xperia Neo-t vagy egy ARC-ot vennék. Azokon már a filmezésnek is van értelme.
2012. jan. 12. 15:59
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
Xperia Ray :)
2012. jan. 12. 16:01
 3/15 anonim ***** válasza:
65%

én is a neot javaslom

itt is azt hozták ki legjobbnak:

[link]

2012. jan. 12. 16:01
 4/15 anonim ***** válasza:
Mivel erősebb a W hardvere ezért az szerintem.
2012. jan. 12. 16:59
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat. Eleinte én is a Neo-ba gondolkodtam, de ahogy olvasgattam a teszteket elég sok helyen írták, hogy nem eléggé fényes a kijelző ezért napfényben nem túl jól látható.
2012. jan. 12. 18:23
 6/15 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan fényereje van mint a Live with Walkmannek, és az enyémet lehet olvasni napsütésben. Mobilarénán máshogy gondolják a napsütést: "Az előlapon a kijelző kér magának helyet, a 3,7 inches TFT panel természetesen kapacitív érintési technológiát használ, s itt is felüti a fejét a Bravia Mobile Engine, amivel az arc kapcsán már foglalkoztunk. Ennek lényege, hogy képek és videók visszanézésekor a szoftver korrigálja a vonalélességet, a színeket, a kontrasztot és megpróbálja szűrni a képzajt is. Ebből a hétköznapok során csak annyi látszik, hogy a kijelzőnek szép képe van, nem olyan vibrálóan kontrasztos, mint egy AMOLED panelnek, de a betekintési szög itt is majdnem 180 fokos, napsütésben is olvasható marad."

De ha a Neo nem, gondolkodj el egy Galaxy S pluson vagy egy sima Galaxy S-en. Galaxy W kijelzője nem egy nagy cucc , tény, hogy nagy, de az eddig megemlített készülékek közül az övé a legroszabb.

2012. jan. 12. 18:37
 7/15 A kérdező kommentje:
Azt még esetleg nem tudja valaki, hogy a Galaxy W kijelzője mennyire látható napfényben??
2012. jan. 13. 12:40
 8/15 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Hát a Ray egyértelműen veri a W-t.
2012. jan. 16. 15:51
 9/15 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem tudom én biztos nem foglalkoznék az xperia-val, hardveresen gyengébb és ez sztem mindent elmond.
2012. jan. 17. 11:21
 10/15 Nyúlós lónyál ***** válasza:
100%

Légyszives mondd már el, miért nem foglalkoznál vele? Az a nagy durranás, hogy 1.4 GHz-re van felnyomva a proci? Ugyanolyan sima egymagos darab, mint ami a Ray-ben ketyeg. A RAM memória és a GPU pedig tök ugyanaz a kettőben. Akkor miért is olyan sokkal erősebb a W? Közelítsük meg máshonnan is a dolgot:

A Ray anyaghasználata és összeszerelése prémium, 10 pontokat kapott a teszteken, míg a Galaxy W-t 8 alá pontozták. A kijelzője szintén sokkal jobb a Sony-nak, és nemcsak a felbontás miatt, hanem a LED háttérvilágítás és a Mobile Bravia Engine miatt is. A Samsung kijelzője egy hagyományos TFT-LCD, vagyis sárgás fehér, szürkés fekete szín és fakóbb színek jellemzik. A kamerája egy 5 MP-es darab, és még annak is fos, mert árnyékos helyeken csúnyán elvérzik, míg a Sony 8 MP-es kamerája jóval szebb képeket produkál. Szóval a Samsungot lehúzhatjátok a WC-n, mert a Sony durván ráver. Ész nélkül írogattok és átvágjátok a kérdezőt...

2012. jan. 17. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!