Kezdő Androidos? Holnap vesszük meg a telefonom (xperia mini)?
az lenne a kérdésem hogy az elindítás hogy néz ki?(pl: sim kártyát nem akakrok venni mert a régi mobilomból kiszedném és nem értek a telefonokhoz úgyhogy akkor szerintetek vigyem el a t mobilhoz amikor megveszem a telót és kérjem meg hogy rakják be ők)?
valamint hogy ha nem akarom hogy előfizetős legyek hanem hogy legyen egy bizonyos pénzkeretem(kártya) és azt tudjam lebeszélni akkor csak szólnom kell? valamint hogy a neten letílthatom ott hogyha nem akarom hogy felmenjen
mert max wifivel akarok netezni és úgy programokat leszedni
valamint hogy bekapcsolás után azt mesélték hogy megkell adni valami google fiókot de az mi? nekem nincs olyanom
jó nem vagyok számtech zseni de másban viszont jó vagyok
és még így is többet értek már az androidos telefonhoz mint osztálytársaim akik csak megveszik és facebookoznak rajta de nem tudnak mondjuk rárakni egy új zenelejátszó programot meg ilyeneket
még jó h. marketből egy zenelejátszót letudsz tölteni
am én arra gondoltam h. pl ha gépen egy program nem működik vagy valamit keresni kell vagy rájönni egy hiba okára azok értenek a géphez akik csak használni tudják az más dolog.
egyáltalán fenntvagy ncore-on?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!