Androidos telefonom lezárt és nem fogadja el a gmail felhasználónevet és jelszót, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az unokaöcsémnek odaadtam a telefonomat játszani. Nem volt feloldva a 9 pöttyös billentyűzár, a játék arról szólt, hogy különböző alakzatokat rajzolt bele (5 éves). Sajnos nem figyeltem és olyan sokszor elrontotta, hogy lezárt a telefonom és a Gmail adataimat kéri, amit korábban megadtam. Ezzel nem is lenne baj, csak nem fogadja el a felhasználónevet és jelszót. Gépen, Gmail-en kipróbáltam és nem én tudom rosszul. Nincs más fiókom, így össze se keverhettem. Mi lehet a baj?2011. dec. 25. 23:21
1/3 anonim válasza:
Nem adtál meg biztonsági kérdést? Internethez van csatlakozva? Korábban regisztráltad?
2/3 anonim válasza:
Ha nem vagy regisztrálva, és nincs bekapcsolva a net a mobilodon minden formában, ezalatt értem a wifit, ha nem kártyáról megy az adat, és az adatforgalmat, amit mindenképp be kell kapcsolni ha netet akarsz. Szóval ha nem regisztráltál és net sincs akkor nem tudsz mit csinálni, szervízben lehet csak megoldást találni a problemra sajnos.
De viszont! Ha be van kapcsolva a net a mobilodon, tehát ha előtte tudtál netezni akkor pc-n csinálsz egy google fiókot és telefonon máris fel tudod oldani a zárat.
Én ezt elég buta megoldásnak találom az androidnál sajnos, remélem tesznek ez ügyben valamit.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, egy haverom szoftvert frissített és már minden rendben:)))
2012. jan. 5. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!