Az Androidos telefonom BELSŐMEMÓRIÁJÁT hogyan tudom megnövelni?
Figyelt kérdés
Mert alkalmazást csak telefonon memóriájára lehet telepíteni és az csak 100mb!
Vagy hogyan tudom a memóriakártyára telepíteni az alkalmazást?
Nem rátennni hanem rátelepíteni!!!
remélem tud valaki segíteni!
2011. nov. 26. 14:10
1/4 anonim válasza:
olyan romot kell rátenni amiben működik az apps2sd script illetve partícionálnod kell a memóriakártyád is
2/4 anonim válasza:
Sztem a telefon memoriáját nem lehet nagyobbítani, az alapból annyi max csak memókártyára tudnád.
3/4 anonim válasza:
Legegyszerűbb, ha frissíted a szoftvert legalább 2.2-re, azon már lehet kártyára telepíteni. Ha erre nincs lehetőség, akkor a memóriakártyát kell partícionálni egy fat és egy ext2-es partícióra (ehhez linux szükséges). A fat rész továbbra is mint külső meghajtó lesz jelen, az external részt pedig -ha jól tudom- szummázza a belső memóriával. De javítsatok ki, ha rosszul tudnám!
4/4 anonim válasza:
"akkor a memóriakártyát kell partícionálni egy fat és egy ext2-es partícióra (ehhez linux szükséges)"
Persze, mert windows alá nem létezik partícionáló ami tud ext2-t is létrehozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!