Okostelefon?
egyedül a ray jobb, oda is írtam, hogy az csak kisebb. sokaknál előny, de ha elég a 2,5-3 col, akkor tényleg jó választás lehet. az összes többinél szebb a superamoled kijelző és gyorsabb a 1,4ghz procival. olvass el bármlyen arc vs arc s tesztet, érezhető a gyorsulás a felhúzott procival. nexus snek is csak az ics az előnye, de ugyis lesz cm9 plusra, ami veri a gyári ics-t szóval az lényegtelen. a felsorolt telefonoknál mindnél jobb/gyorsabb az s plus, és ez objektív.
a ray vs plus az egyedüli helyzet ahol igazad lehet, de ott az is szubjektív, ha megfelel a 3,3. ami hozzáteszem a nyújtottság miatt elég kicsike.
Szerintem Is timex válaaszaiból itélve Sony Ericsson Xperia Mini Pro Vagy Sony Ericsson Xperia Neo-t
Köszönöm a Normális Válaszokat :)
Az xperia mini a te telefonod, az árban is benne van, a kijelző a felső határát üti, annak amit leírtál. Ráadásul az Xperia mini elég erős a maga kategóriájában.
(Nekem is ez van, nagyon jól használható, sokak szerint kicsi a képernyő, de tényleg jól lehet használni).
ha a qwertz nem fontos, akkor szerintem a ray-t vett, hasonló árban vannak.
miért írsz minden szót nagy kezdőbetűvel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!