Milyen teló az one tuch 990?
Figyelt kérdés
T-moilnál láttam csak 30000Ft de az nekem elég drága..pedig oksoteló szal ahoz kpest olcsó!használtan nem találok nagyon olyan telefont, aki tud az segtene neke keresni? maximum 20000Ft-ba de egy két ezer Ft nem számit..:) de jó állapotban kéne!2012. jan. 7. 11:03
1/13 anonim válasza:
Pedig az Alcatel One Touch talán a legolcsóbb androidos okosteló most a piacon.
De ott van még a T-mobile Move (Huawei U8220)
vagy Huawei u8500, Vodafone 858 Smart és esetleg Sony Ericsson X10 mini.
2/13 anonim válasza:
A One Touch magasan a legjobb. 30-35 alatt minden más telefon szemét hozzá képest.
Egyedül a Blade jobb, meg persze az Xperia Mini, ha akciózzák.
3/13 A kérdező kommentje:
2012. jan. 9. 12:26
4/13 anonim válasza:
Az Alcatel One Touch -ot 25E. alatt is meg lehet kapni, ha jó helyen és időben keresd :) (online piacon én most vettem egy vadi új garanciás OT 990-et 22.E-ért)
5/13 anonim válasza:
És igen, a linken lévő telefon a Samsung i900 Omnia :)
6/13 anonim válasza:
Az Omnia már lassan 4 éves, nagyon gagyi telefon a One Touch mellett.
7/13 A kérdező kommentje:
most én vagyok ekkora balf*sz vagy mi? nem találok használt telefont...te melyik "honlapon" vetted 22-ezerér? :O Én használtan elég rossz álapotban találok 26-27000Ft-ban! :( aki tud az irna nekem oldalt, vagy liket? :)
2012. jan. 10. 18:15
8/13 anonim válasza:
Újonnan 23.500, ha beviszel egy régi telefont, ne szarakodj már a használttal...
9/13 A kérdező kommentje:
:D kössz! És bámilyen lehet a teló? mert nekem va egy ALCATEL érintős, elég gagyi..:D
2012. jan. 10. 19:00
10/13 anonim válasza:
Akár egy működésképtelen Ericsson T10 is lehetne, mindent bevesznek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!