Hogy olcsóbb? eddig se xperia mini pro ra gyűjtöttem mert úgy tudtam 49 ezer?
erre ma mondta haverom hogy 60 000 ft a t-mobile-nál
mit csináljak? most van 40 ezrem és szüleim nem adnak bele pénzt mert nem vagyunk gazdagok, részletre meg nem akarok mivel nincs kedvem 2 évre aláírni
szerintetek ha kártyafüggetlenül boltba veszem akkor olcsóbb? és aztán berakom a mostani szimkártyám
vagy esetleg a t-mobilnál beveszik pénzért a régi(legalább 6 éves) nokiámat
vagy vegyek más telót pl zte skate vagy samsung galaxy acet?
Azért érdekes, hogy a mini pro kijelző mérete miatt nem aggódtál, de a mininél már aggódsz miatta. Ha ennek kitakarnád játék közben a kijelzőjét annak is kitakartad volna. Nem értem, hogy itt miért probléma.
de amúgy nem értem hogy ha 40 ezer a sima mini akkor hogy vehetném meg 30 ért? mert én egybe akarom kifizetni
Ha múlt héten rendelted volna meg a webshopból akkor 30-ért megkaphattad volna. De már ott 40. Üzletben több.
mert a mini pronál a billentyűzettel is lehet játszani
amúgy hogy a francba emelhették meg ennyi idő alaltt egy 10 essel az árát?
Hogy lehetne? A billentyűzet csak gépelésre van.
Azért emelték meg, mert vége lett a karácsonyi akciónak. Amíg tartott, minden nap 45× elmondtuk, hogy most vegyétek, akinek kell.
karácsonykor még nem volt annyi pénzem:S
és most már nem lehetne annyiért megszerezni?
t-mobil honlápján 2 év hűség nélkül 29 ért még most is elvihető
de az a vicc hogy az x 8 at is annyiért adják pedig az jóval régebbi
és kártyafüggetlenül meg 52 ért van neten írv mini pro
és ott is kapok rá garanciát?????
és kiszállítják vagy be kell érte utaznom??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!