Samsung galaxy Y vagy samsung Star II? Kérlek NE (! ) ajánljatok másik telefont!
"Vicces... :D Amúgy kérte a kérdező,hogy ne ajánljatok neki másik telefont! Meg pont nem érdekelsz mit gondolsz rólam...:) Ja és a megjelenése után 5 nappal kaptam meg ezt a telefont és informatika tanár vagyok....Problem?? De én befejeztem a vitát többet nem válaszolok,mert csak felhúzom magam....:D"
Tudod, mikor vagy te informatika tanár...
Állítólag van ilyen telód, de a teszt pontokat nem tudod leírni ide. Szvsz nincs is ilyen telód, de mindegy...
te biztos jobban tudod,hogy neki milyen telefonja van!!! -.-''
am ne hasznákjátok lágyszíves veszekedőhelynek,ezt!!!
Nem használjuk annak, de a cordy-t állítólag kipróbálta...
Pedig a marketen fent sincs, mert nem kompatibilis az y-nal.
Ami meg elérhető rá azt nem rakja rá, hogy leírja a pontszámokat.
Most szerinted akkor van ilyen telója?
szerintem igen
és ne veszekedjetek tovább itt légyszi
Persze van neki ilyen telefonja...
Te meg csak így bemondásra el is hiszed.
Nem vagy te kissé naív?
Nézz utána annak a cordy-nak a marketen.
"sztem nagyon jó teló és kész!!! nagyon sokszor próbáltam,egyáltalán nem akadozik,úgyhogy ne vitázzál!!!!!!"
Azt írtad, hogy próbáltad már nagyon sokszor. Hát próbáld meg letölteni a marketről.
Persze, hogy jó...
Annak aki elájul a galaxy névtől...
Ennél még a t-mobile move is jobb.
Ekkora cégtől, mint a samsung egyenesen szégyen...
Furcsa fogalmaid vannak a tök jó-ról.
Igazából e kettőnél bármi jobb.
Ha herótod van az xperia mini-től, pedig az a legjobb, de ettől a 2 telótól bármi jobb:
Telenor OneTouch, Zte Blade, Move by t-mobil stb.
De messze a legjobb az xperia mini, még ha te nem is látod, mert elvakult samsung fan vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!