Samsung galaxy Y vagy samsung Star II? Kérlek NE (! ) ajánljatok másik telefont!
Azt fogja mondani, sőt az övén a hd játékok is mennek.
Szvsz nincs is neki ilyen telója...
"Előző vagyok: Letöltöttem a cordy-t,ha ár erősködsz. Jól megy,nem akadozik..."
Letöltötted? És honnan? Marketen el sem érhető galaxy y-ra, mert egy kissé nagyobb az alapkövetelménye, mint a galaxy y-ban lévő broadcom BCM21553 ARMv6 832 MHz processzor (magyarán legalább armv7-es kell hozzá, mint pl. a motorola defy-ben, vagy az xperia mini-ben lévő proci).
"Aztán nincs is annyi szín...256000 szín??? Na ne hülyéskedj..."
Akkor a 16M (16 777 216)színárnyalat az mi a tököm?
A csúcszuper galaxy y színmélysége pedig kemény 65ezer, mint a régi Sony Ericsson K300-asom ami idestova 7 éve jelent meg 2004 végén. Csak ma már ugye 2012 van és a samsung elvileg az egyik legjobb megjelenítő gyártó és ez így kissé nevetségesnek tűnik.
".És van róla tapasztalod vagy csak hasadra ütsz és mondod? (bár sztem a hozzáállásodból ítélve nem volt Y a kezedben->huzamossab ideig úgy hogy szerintem tartsd meg a véleményed!"
Nem nekem szólt, de van olyan érzésem, hogy neked nem volt sűrűn galaxy y a kezedben, nekem a munkám miatt viszont már többször is.
Alapból is látszik, hogy gyenge a kijelző, de ha nem hiszed el, rakd a galaxy y-t egy olyan telefon mellé aminek hasonlóan 3 hüvelykes a kijelzője és 320x480-as a felbontása és mellé 16 millió színárnyalata van és rájössz...
Ezeket ajánlanám:SE Xperia X8, SE Xperia Mini, SE Xperia Mini Pro. 3.2 hüvelykesek közül pedig:Sony Live with Walkman, HTC Wildfire S.
sztem nagyon jó teló és kész!!! nagyon sokszor próbáltam,egyáltalán nem akadozik,úgyhogy ne vitázzál!!!!!!
azért a tapasztalt ember hadd tudja már jobban!!!
Hát ha én nem vagyok tapasztalt akkor már nem tudom ki az...
Csak 6 éve dolgozok egy t-mobile szervízben..
A másik pedig, ha van ilyen mobilja, miért nem tudja ide benyögni a tesztek pontszámait.
De nyugodtan, feltétel nélkül higyjél neki.
Ui:ha ennyire jó ez a teló, mit xarozol itt hónapok óta, hogy megvedd-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!