Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy Y vagy samsung...

Samsung galaxy Y vagy samsung Star II? Kérlek NE (! ) ajánljatok másik telefont!

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 14:48
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

Azt fogja mondani, sőt az övén a hd játékok is mennek.

Szvsz nincs is neki ilyen telója...

2012. jan. 16. 21:33
 32/60 anonim ***** válasza:
90%
Na ha van ilyen telefonod, írj már ide egy quadrant és egy linpack pontszámot.
2012. jan. 16. 21:39
 33/60 anonim ***** válasza:
90%
De egy antutu benchmark eredmény is jöhet.
2012. jan. 16. 21:46
 34/60 anonim ***** válasza:
90%
És még egy smartbench 2011 is jöhetne.
2012. jan. 16. 21:53
 35/60 anonim ***** válasza:
92%

"Előző vagyok: Letöltöttem a cordy-t,ha ár erősködsz. Jól megy,nem akadozik..."

Letöltötted? És honnan? Marketen el sem érhető galaxy y-ra, mert egy kissé nagyobb az alapkövetelménye, mint a galaxy y-ban lévő broadcom BCM21553 ARMv6 832 MHz processzor (magyarán legalább armv7-es kell hozzá, mint pl. a motorola defy-ben, vagy az xperia mini-ben lévő proci).

"Aztán nincs is annyi szín...256000 szín??? Na ne hülyéskedj..."

Akkor a 16M (16 777 216)színárnyalat az mi a tököm?

A csúcszuper galaxy y színmélysége pedig kemény 65ezer, mint a régi Sony Ericsson K300-asom ami idestova 7 éve jelent meg 2004 végén. Csak ma már ugye 2012 van és a samsung elvileg az egyik legjobb megjelenítő gyártó és ez így kissé nevetségesnek tűnik.

".És van róla tapasztalod vagy csak hasadra ütsz és mondod? (bár sztem a hozzáállásodból ítélve nem volt Y a kezedben->huzamossab ideig úgy hogy szerintem tartsd meg a véleményed!"

Nem nekem szólt, de van olyan érzésem, hogy neked nem volt sűrűn galaxy y a kezedben, nekem a munkám miatt viszont már többször is.

Alapból is látszik, hogy gyenge a kijelző, de ha nem hiszed el, rakd a galaxy y-t egy olyan telefon mellé aminek hasonlóan 3 hüvelykes a kijelzője és 320x480-as a felbontása és mellé 16 millió színárnyalata van és rájössz...

Ezeket ajánlanám:SE Xperia X8, SE Xperia Mini, SE Xperia Mini Pro. 3.2 hüvelykesek közül pedig:Sony Live with Walkman, HTC Wildfire S.

2012. jan. 17. 01:07
 36/60 anonim ***** válasza:
0%
Vicces... :D Amúgy kérte a kérdező,hogy ne ajánljatok neki másik telefont! Meg pont nem érdekelsz mit gondolsz rólam...:) Ja és a megjelenése után 5 nappal kaptam meg ezt a telefont és informatika tanár vagyok....Problem?? De én befejeztem a vitát többet nem válaszolok,mert csak felhúzom magam....:D
2012. jan. 17. 13:36
 37/60 A kérdező kommentje:

sztem nagyon jó teló és kész!!! nagyon sokszor próbáltam,egyáltalán nem akadozik,úgyhogy ne vitázzál!!!!!!

azért a tapasztalt ember hadd tudja már jobban!!!

2012. jan. 17. 17:00
 38/60 anonim ***** válasza:

Hát ha én nem vagyok tapasztalt akkor már nem tudom ki az...

Csak 6 éve dolgozok egy t-mobile szervízben..

2012. jan. 17. 17:03
 39/60 anonim ***** válasza:

A másik pedig, ha van ilyen mobilja, miért nem tudja ide benyögni a tesztek pontszámait.

De nyugodtan, feltétel nélkül higyjél neki.

Ui:ha ennyire jó ez a teló, mit xarozol itt hónapok óta, hogy megvedd-e?

2012. jan. 17. 17:09
 40/60 A kérdező kommentje:
meg is veszem,nem kell sürgetni :)
2012. jan. 17. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!