Melyik telefont ajánljátok?
Sziasztok! Új telefont szeretnék venni. Legfontosabbak:
- zenelejátszó (fülhallgató nélkül is jó minőség, megfelelő hangerő),
- fényképező
- egyszerű fényképezés (sétáló emberek nem elmosódottak, ha 1-2 mm-t bemozdul a teló, akkor is éles kép legyen)
- jó minőségű képek, pár perces videók
- "ingyen" internet (nemcsak fb, hanem rendes flash playeres netezés)
Egyéb:
- GPS (de ez annyira nem fontos)
- emberi ár (40-70 ezer között gondoltam, de nem nagyon tudom, milyen árban van)
Inkább a telefon felé hajlok, de lehet, hogy jobban megérné egy Tablet-et venni? Azokat még nem nagyon nézegettem, de 50 ezerért már láttam néhányat. Telefonálni, sms-t küldeni pedig a régi telefonomról is tudnék.
Esetleg Tab-teló? Vagy az már 100ezres kategória?
Szóval mit ajánlotok? :)
egyszerű fényképezés (sétáló emberek nem elmosódottak, ha 1-2 mm-t bemozdul a teló, akkor is éles kép legyen) :D
figyelj. a technika jelenlegi állással mobillal nem tudsz normális képet készíteni. az hogy az emberek bemozdulnak, az a záridő függvénye. nem tud milyen fényerejű "optikák" vannak a mobilokban, de gondolom mindenben ugyanaz a szar. legalábbis nem hallottam volna róla, hogy normális optika lenne bármelyik mobilban. bele sem férne. ha pedig bemozdul a teló, akkor soha soha az életben nem fogsz éles képet kapni. egy kétmilliós fényképezővel sem, és egy mobillal sem, mert ez nem az eszközön múlik. ne mozdítsd be, ennyi. vegyél inkább egy fényképező amúgy meg.
"zenelejátszó (fülhallgató nélkül is jó minőség, megfelelő hangerő),"
Fülhallgató nélkül jó minőség egy telefonból? Nem gondolod komolyan. :) Engem elkap a harci ideg, amikor a tizenévesek csipogtatják a buszon hangosan a mobiljukat... :)
"- fényképező
- egyszerű fényképezés (sétáló emberek nem elmosódottak, ha 1-2 mm-t bemozdul a teló, akkor is éles kép legyen)"
Ez a komoly FÉNYKÉPEZŐKNEK is kihívás. Telefonban gagyi, gyenge fényerejű "optika" van. A legolcsóbb, 20.000 ft-os digitális fényképező is fényévekkel veri képkészítésben.
"- "ingyen" internet (nemcsak fb, hanem rendes flash playeres netezés) "
Ez szolgáltatás függő. Attól függ, mire fizetsz elő. A Flash támogatás viszont igencsak erős telót igényel. 1 Ghz-es processzor körül szokott megjelenni a flash támogatás. A leírásban egyébként szerepel.
40-70 körül.... Hát... inkább a felső árfekvésben lehet szerencséd. Samsung Galaxy W (~75.000)
A Flash támogatás viszont igencsak erős telót igényel. 1 Ghz-es processzor körül szokott megjelenni a flash támogatás
Egy Milestone is képes a flashra pedig az csak 550MHz-es procival rendelkezik. Egy XT720 720MHz, Defy és Desire Z 800MHz és szintén van flash támogatás. Nem a proci órajelétől függ.
#2-es vagyok
Igen-igen, jogos. Attól függ, van-e a processzorban hardware-es támogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!