SoC és GPU miből melyiket érdemes választani?
Figyelt kérdés
SoC: TI OMAP3620 vagy Qualcomm MSM8255 Snapdragon
GPU: PwerVR SGX530 vagy Adreno 205
2012. jan. 4. 18:50
1/8 anonim válasza:
MSM8255+Adreno 205 jóval erősebb.
2/8 A kérdező kommentje:
(Sony Xperia Active) Benne bíztam :)
2012. jan. 5. 06:27
3/8 anonim válasza:
Ha a Defy+ volt az ellenfél, az mégis jobb választás lehet. Hardveresen gyengébb, de ha nem játszani akarsz rajta, akkor sokkal használhatóbb, már csak a mérete és a felbontása miatt is.
4/8 A kérdező kommentje:
Viszont az első tesztek (és a többi) alapján is, nem annyira masszív, mint az Active (mondjuk az árában is meglátszik ez a tényező)
2012. jan. 5. 15:14
5/8 anonim válasza:
Szerintem elég masszív a Defy. Active-ot még nem taperoltam, de nem tudom, milyen helyzetben nem lehet elég a Defy.
6/8 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint maga a szerkezete masszívabb, illetve az a dupla hátlap is meghosszabbíthatja a telefon élettartamát.
2012. jan. 5. 18:41
7/8 A kérdező kommentje:
De nagyon eltértünk a tárgytól :)
Szóval akkor a Active-nek jobb a processzora.
2012. jan. 5. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!