2 hete vettem egy Sony Ericsson Xperia mini pro-t. Volt, hogy többször is kikapcsolt magától, nem értem hogy miért. Mitől lehet ez?
Először a térerőre gondoltam, mert voltam olyan helyen ahol nem volt, és azt hittem azért kapcsol ki...de van hogy reggel amikor felkelek, akkor is látom hogy ki van kapcsolva és kéri a pin kódot.
Mitől lehet ez? köszönöm a segítséget.
Most ténylegesen kikapcsol vagy a térerő hiánya miatt kéri a kódot amikor újra csatlakozik a hálózatra?
Beállítások - telefon adatai - állapot - indítás óta eltelt időnél mit ír?
Első válaszoló: pin kódot kér, akkor ezt csak a térerő hiánya miatt csinálja?
Most indítása óta eltelt időnél 15 órát ír.
Te tudod mikor volt utoljára ez az eset, de úgy tűnik a 15 óra alapján, hogy a térerő hiánya miatt van.
Ha legközelebb ilyet csinál majd nézd meg a futási időt.
Ha zavar kapcsold ki a pinkód kérését.
Köszönöm szépen a segítséget. Ha kikapcsolom a pin kód kérését, akkor legközelebb amikor nem lesz térerő, akkor mit fog csinálni?
Egyébként tegnap egy üzletben történt ez,hogy kikapcsolt valószínűleg nem volt ott térerő, azóta szerencsére nem csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!