SONY ERICSSON XPERIA MINI PRO? Hibásak lennének?
Láttam ezzel a témával kapcsolatban sok kérdést és választ...
Az a gondom, hogy maga az eladó mondta el egy szóban a véleményét erről a telefonról: SZ*R. Nem ajánlja a megvételét. Nő vagyok. :) A nők úgy vesznek telefont, mint cipőt, táskát... ha nem tetszik, mehet a levesbe...
Én eléggé "régimódi" vagyok, és egyáltalán nem jön be ez a teljesen egy sémára épülő, egyforma telefon: érintőképernyős. Én jobban szeretem a nyomógombos, szép telefonokat (jelenleg egy Nokia C3-am van). Fent említett Sony Ericsson, mondjuk úgy, hogy kompromisszum, mert nyomógombos is, érintős is. Kicsi, de ezzel együtt viszonylag nagy kijelzős. Igaz, csöppet vastag, de tetszik.
Amikor a C3-at szerettem volna megvenni, akkor is azt mondták, gyári hibásak, nem jók, nem ajánlják... Tökéletesen elégedett vagyok vele ennek ellenére.
A sok rizsa után az egyértelmű kérdésem az lenne, van bárkinek is tapasztalata, akár hallomásból is, hogy ez a telefon hibás, nem jó... sz*r???
Vegyél sima xperia mini-t.
Holnapig 35000 ft.
Nagyon jó egyébként mindakettő, a sima és a pro is.
az nem szar.
de a qwerty billenytyűzetet csak írásra használod, a menüben navigálásra nem. ezért ha nem írsz rengeteg sms-t akkor ajánalnám egy qwertz nélküli 3,5+ colos telót, azokat egyszerűbb kezelni. mennyi pénzed van rá?
nekem is ilyen telefonom van egy dolgot nem szeretek benne az aksiját de ez nem meglepő hisz android!
és amugyis azok az emberek honan tudják h. milyen a telefon szerinted mindet ki próbálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!