Szerintetek melyiket válasszam? Sony Ericsson Live Walkman vagy Sony Ericsson xperia mini ugyanannyiba kerülnek kb 50k ft Elsősorban játékra kéne meg facebookozásra Szerintetek melyiket lenne előnyösebb megvenni
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 11:30
1/12 A kérdező kommentje:
Jahh és ezeken menne pl a Modern combat 3 nevű gameloft játék??
2011. dec. 30. 11:31
2/12 anonim válasza:
Mind a kettő ugyanazt tudja én is csak azért veszek xperia mini prot mert nekem szükségem van a qwerty billentyűzetre.
3/12 A kérdező kommentje:
nah de melyik lenne kicsit jobb játékra?
2011. dec. 30. 11:40
4/12 anonim válasza:
hát a live-nek nagyobb a képernyője .. ennyi
5/12 A kérdező kommentje:
és megy rajta a modern combat 3??
2011. dec. 30. 11:47
6/12 anonim válasza:
gondolom megy de ezt csak olyantól tudod megkérdezni akinek olyan telója van én csak húsvétra tervezem h veszek egyet addigra az ára is lemegy :)
7/12 A kérdező kommentje:
kb én is akkorra venném
2011. dec. 30. 12:08
8/12 anonim válasza:
akkor ugyanott vagyunk xd én a telenornál fogom venni te?
9/12 anonim válasza:
nekem live with walkman van és simán elfutkorászik rajta a moderncombat 3 :) simán tudok játszani vele nem laggol nem megy el a hang...
10/12 A kérdező kommentje:
jaja énis a telenornál:))
nagyon olcsó ott máshol 60-60k ott 40k:)
2011. dec. 30. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!