Iphone 3gs vagy Iphone 4?
Figyelt kérdés
Szeretnénk venni egy Iphonet, de nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem. A kettő között ugye kb. 100ezer ft-os eltérés van. Tud a 4 annyival többet, hogy megérje még összespórolnom azt a +100-at??2011. dec. 27. 20:33
2/10 anonim válasza:
igen tud annyival többet , és megéri az árát
az előző szerintem még az életében nem fogott iphone t
3/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy vannak sokkal jobb telefonok, de nekem valahogy sem az androidos sem a symbianos készülékek nem állnak kézre. Nem szimpatikusak. :D A barátnőmnek az iphone-ja nálam volt egy hétig és nagyon megszerettem, úgyhogy szeretnék venni egyet magamnak csak bizonytalan vagyok. :)
2011. dec. 27. 20:52
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ Kedves 2. :)
2011. dec. 27. 20:53
5/10 anonim válasza:
de, fogott a kezében iphone-t és tisztában van vele, hogy mire képes. arra, amire egy csúcs-android 40 ezerért olcsóbban. a nüanszok elemzése felesleges. nem azt mondtam, hogy nem csúcs teló, de egyszerűen nem éri meg az árát.
6/10 bp1985 válasza:
és megéri az árát
Látom te is iszod néhai Jobs bácsi szavait:)
Egyik Apple termék sem annyiba kerül, amennyi a reális ára lenne. Volt Iphone-m, de többet nem lesz.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi hogy a kérdésre válaszoltatok, és segítettetek megoldani a problémámat. ;)
2011. dec. 27. 23:10
8/10 anonim válasza:
köszi hogy ironizálsz.
ha más a véleményünk, mint a felkínált kettő, de szorosan kapcsolódik a témához, miért ne írhatnánk le.
de tudodmit?
ér hát. hogyne érne. szerintem még +150et is érdemes összespórolni :)
9/10 A kérdező kommentje:
Nem zavart volna, hogy ha nem írtam volna, oda hogy nekem más telefonok nem voltak szimpatikusak. Direkt leírtam ,hogy ne az legyek hogy a HTC-ket meg egyéb androidos telefonokat ajánlgattok mert már több is volt, de nem éreztem a "magaménak". De akkor valószínűleg spórolok még pár hónapot és megveszem a 4-et. Köszönöm! :)
2011. dec. 28. 11:42
10/10 anonim válasza:
Nekem iPhone 4-em van, és hidd el, 1000000x jobb mint a 3GS.
Volt előtte mindenféle ócska telefonom, androidos is, akárki akármit mond, az iphone a legjobb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!