Az Iphone 4 megállja ma még a helyét?
Figyelt kérdés
vagy már elavult/kezd elavulni?2011. dec. 27. 15:23
1/7 anonim válasza:
Nálam a Nokia 5110-es is megállja a helyét.
2/7 anonim válasza:
miért ne állná meg? te honnan jöttél, visszautaztál az időben vagy mi?
3/7 anonim válasza:
jónak számít, igen. még mindig az egyik legjobb a kijelzője például. meg gyors is.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak olyan telefont akarok venni, ami tényleg jó, és nem olyan, amit megveszek, aztán 2 hónap és a felére megy az ára mert kifut.
2011. dec. 27. 16:02
5/7 anonim válasza:
az iphone 4 még mindig a felsőkategóriába tartozik (és most nem az árára gondolok) , gyors , akadásmentes op ,retina display , HD játékok futnak rajta - indinity blade 1,2 , nova 2 , és a kamerája is gyönyörű képeket készít (persze a vakut azt hadjuk ki , mert az förtelem )
Én is egy iphone 4 tulaj vagyok , és 100% osan meg vagyok elégedve a készülékemmel
6/7 anonim válasza:
annyiért van sokkal erősebb és jobb telefon..nem éri + ..1 magos szar proci..
7/7 gaborvagyok válasza:
kicsit lassú sajnos(4s meg az ipodtouch 4ghez képest) de az android meg a nokia meg se közelíti se tudásba se élményben =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!