Melyik az a mai telefon ami akár 3 év múlva is megállja a helyét?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tejesítményileg még akkor is kiemelkedo lesz. Akár zenehallgatás akár fényképezés terén is...2011. dec. 11. 17:50
1/10 anonim válasza:
Ilyen nem hinném, hogy nagyon lenne. Az idei xperiák, a Note, SII, Sensation, a WP7-es telók egész sokáig jók lesznek, de 3 év múlva az alsókategóriás telefonok többsége is nagyobb teljesítménnyel fog rendelkezni.
2/10 A kérdező kommentje:
Koszi :) Azért kérdezem, mert nem akarnék minden évben venni egy újabb telót. Nem tudom, hogy most kellene vennem egyet vagy még várjak pár hónapot...
2011. dec. 11. 18:12
3/10 anonim válasza:
Semmi értelme várnod a jobbra, 2-3 havonta jönnek ki az új telók, mindig lesz jobb.
Most a 1.5GHz-es dual core a csúcs, de pár hónap és jönnek a 2-2.5GHz-es dual és quad core-ok, 3 év múlva ki tudja mi lesz :D
4/10 anonim válasza:
Iphone eléggé értékálló, meg a mostani 100k+
5/10 anonim válasza:
Gondolom nem azt akarja, hogy árban állja meg a helyét, hanem tudásban.
7/10 anonim válasza:
Mi van a 3G-vel? Minden újabb telefon tud 3G-t, már a 4G kezd elterjedni.
8/10 anonim válasza:
gondolom az iphone 3g-re gondolt, ami igaz is, hogy a legújabb ios-t elbírja, de azon kívül viszont nem sok mindent bír már, viszont én is az iphone-ra gondolok, igaz drága a 4s, de még talán a 4 is egy darabig bírja a kiképzést. maradjunk a 4s-nél: 1080p-nél jobb videófelvétel már úgysem lesz, legalábbis már ez is kicsit indokolatlan, mobilos fényképezés terén a 8 megapixel is bőven elég, még az 5 megapixel is. a 2 magos, 1 Ghz-s proci és az ios nagyon jó barátságban vannak, és mint a 3g-ről is volt szó, a 4s-re is fel fognak menni minimum 3 évig a frissítések. Alkalmazások, játékok között is nagy többségben olyanokat írnak, amikhez nem kell csúcshardver. de ha az értékállóságot nem nézzük, akkor a galaxy s2 is hasonló, bár androidnak meg van a kisebb stabilitási hátrányai az ios-al szemben, a ICS nem tudom mennyire stabil, én a wp7-re esküszök jelen pillanatban :D
9/10 anonim válasza:
Talán az Iphone az egyetlen ami megállja majd a helyét. Ha most veszel egy 4s-t akkor az legalább 2-3 évig megállja majd a helyét. Ez nem véletlenül van így. Az Apple üzletpolitikájában benne van, hogy ha már borzasztó magas áron megvetted két éve, akkor ne téged csesztessünk azzal, hogy vegyél újat. (A Microsoft elhanyagolja az XP-t használó vásárlóit.)
10/10 anonim válasza:
Jelenlegi telefonok a minimum 1 GHZ processzorral és SD kártya bővítéssel már netbook szinten vannak, ezek már komplett pc-k, teljesen megállják a helyüket akármeddig. Hiába lesznek erősebb processzorok bennük, nincs jelentősége, mert a maiak is villám gyorsak, komoly vadiúj játékokat meg asztali laptopon jó játszani, nem ilyen zseb vackokon, akkor meg minek. Egyébként meg annyi fog változni, hogy még vékonyabb lesz, esetleg hajtogatható kijelző, ami nem feltétlenül felhasználó barát, csak érdekes egy hétig. Ugyanez a szemkárosító már most kapható 3D -s kijelző , illetve a projektoros cuccok lesznek még, ezek nem olyan egetrengető újítások mint az érintőképernyő volt anno egy gagyi nyomógombos téglafonhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!