Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki utálja az Apple termékei...

Ki utálja az Apple termékei közül az iphone-t?

Figyelt kérdés
Mi az hogy elkéri a bankkártya adataimat csak azért hogy aktiválhassam az iphone-omat? És azért miért kéri el hogy letöltsek ingyenes appokat amik mondjuk a androidmarketben ingyenesek? Miért ilyen fos az üzemideje? Miért ilyen nagy a felhajtás egy ilyen szar telefon körül amivel még fájlokat se lehet küldeni bluetoothon? Miért csak itunes-al lehet használni? Miért pont kínába gyártják? Mi jogon kérik el a bankkártya adataimat? Na én mindezekért utáltam meg ezt márkát és a szaros iphone-ját is...
2011. dec. 27. 12:59
 1/7 anonim válasza:
ez érdekes, külföldi iphoneom van, de ott nem kért ilyet:O amugy én hackerként foglalkozok ezzel a telóval, magában tényleg ócskaság:D jailbreakelni meg csesztetni, na az a királyság:D pont most csesztem el egyetxD
2011. dec. 27. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
És az androidos telóm miért akadozik? Miért fagy random? Miért kéri el a market a bankkártya adataimat? Miért karcolódik a képernyő ha egyszer IP67-nek van csúfolva? Miért fos az üzemideje? Miért olyan nagy a felhajtás egy olyan OS körül amit minden gyártó a saját kénye-kedve szerint bütykölhet, hogy tele legyen bugokkal ráadásul bármikor megszüntethessék az OS támogatást indok nélkül? Miért nincs rá egy egységes kezelőprogi? Miért nincs benne infra port mert az bizony nagyon fontos ám a XXI. században! Miért nem tud morzézni?Na én mindezekért utáltam meg ezt a rendszert :\
2011. dec. 27. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha azt valaszolom, hogy egyaltalan nem utalom az iPhone-t, sot!... akkor lepontozol?

Egyszer letrehoztam egy Apple ID-t, amihez kapcsoltam egy hitelkartya szamot.

Barmikor letoltok (ingyenes/fizetos) appokat, mindig keri, hogy jelentkezzek be az Apple ID-val. Gondolom ha nem lenne ID-m, akkor kerne a bankszamla szamot? Nem tudom.

Otthon, a cegben es a kocsiban is van tolto, szoval nem gond ha elkezd merulni, igy az uzemido nem izgat.

Manapsag szinte MINDENT Kinaban gyartanak, nem tudom ezen miert vagy meglepodve?

2011. dec. 27. 22:33
 4/7 A kérdező kommentje:
A market csak akkor kéri el a kártya adatokat ha akarsz vásárolni. De ha ingyenes appot akarsz akkor leszarja a bankkártyádat azon nyomban elkezdi leszedni és csak egy gmail fiók kell hozzá amit ingyen meg lehet csinálni. Míg iphone esetében regisztrálni kell egy email-re, utána megint megcsinálni az apple id-t, utána aktiválni a telót, utána megint szinkronizálni a telót az itunes-al... És gondolom azért fagy le a telód mert szarul lett optimalizálva vagy nem a legfrissebb os van rajta, az iphone azért nem szakadozik mert a gyártó jól optimalizálta és az IP67-es szabvány az azt jelenti hogy FOKOZOTTAN bír ellenálni az előírt dolgoknak. De annyit elismerek hogy az apple-nek a legjobb és legegyszerűbb a rendszere és a frissítési intervalluma.
2011. dec. 28. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Figyelj.. Aki szántó-vető életmódot folytat annak nem való ilyen telefon.. Érdekes én mindent betudtam állítani.. Ott van a 3310-es kék Nokia.. Na azokkal nem lesznek problémáid (talán)
2011. dec. 28. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Te aztán nagyon szerencsétlen, és tájékozatlan vagy apám.

Nem tudom mit b*sztál el ennyire, de...

1. A bankkártya adatokat nem kéri el, ha ingyenes alkalmazások akarsz letölteni, vagy aktiválni.

2. Elég buta vagy, ha a nyomorodat nem hogy megoldani nem tudod, de még világgá is kürtölöd. Mióta nem lehet bluetoothon küldeni fájlokat? Hány iPhone-od volt eddig, hogy egy ekkora f*szságot állítasz? Miért nem nézel utána a dolgoknak, miért nem tájékozódsz, mielőtt hülyeségeket beszélsz? AppStore- Bluetooth File/Photo/Music Share Free, bár nem szívesen segítek egy ilyen f*sznak.

4. Komolyan az androiddal hasonlítod össze az iost? Ez szintén a csöppnyi agyadról ad tanúbizonyságot.

5. Ki a f*sz kíváncsi az idióta, tudatlanságtól fröcsögő szövegedre? Utálod az Apple-t? Magánügy. Senkit nem érdekel. Androidb*zi vagy? Legyél, szíved joga. De ne osszad itt az észt, pláne ész nélkül. Olvass, tájékozódj, és tudod, a vélemény olyan mint a segg. Mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másiké.

2012. jan. 4. 16:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Applefang*ci vagy? Élvezz az ótvarós almádra
2012. márc. 10. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!