Ki utálja az Apple termékei közül az iphone-t?
Ha azt valaszolom, hogy egyaltalan nem utalom az iPhone-t, sot!... akkor lepontozol?
Egyszer letrehoztam egy Apple ID-t, amihez kapcsoltam egy hitelkartya szamot.
Barmikor letoltok (ingyenes/fizetos) appokat, mindig keri, hogy jelentkezzek be az Apple ID-val. Gondolom ha nem lenne ID-m, akkor kerne a bankszamla szamot? Nem tudom.
Otthon, a cegben es a kocsiban is van tolto, szoval nem gond ha elkezd merulni, igy az uzemido nem izgat.
Manapsag szinte MINDENT Kinaban gyartanak, nem tudom ezen miert vagy meglepodve?
Te aztán nagyon szerencsétlen, és tájékozatlan vagy apám.
Nem tudom mit b*sztál el ennyire, de...
1. A bankkártya adatokat nem kéri el, ha ingyenes alkalmazások akarsz letölteni, vagy aktiválni.
2. Elég buta vagy, ha a nyomorodat nem hogy megoldani nem tudod, de még világgá is kürtölöd. Mióta nem lehet bluetoothon küldeni fájlokat? Hány iPhone-od volt eddig, hogy egy ekkora f*szságot állítasz? Miért nem nézel utána a dolgoknak, miért nem tájékozódsz, mielőtt hülyeségeket beszélsz? AppStore- Bluetooth File/Photo/Music Share Free, bár nem szívesen segítek egy ilyen f*sznak.
4. Komolyan az androiddal hasonlítod össze az iost? Ez szintén a csöppnyi agyadról ad tanúbizonyságot.
5. Ki a f*sz kíváncsi az idióta, tudatlanságtól fröcsögő szövegedre? Utálod az Apple-t? Magánügy. Senkit nem érdekel. Androidb*zi vagy? Legyél, szíved joga. De ne osszad itt az észt, pláne ész nélkül. Olvass, tájékozódj, és tudod, a vélemény olyan mint a segg. Mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másiké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!