Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek, ami...

Milyen telefont vegyek, ami okos is de egy lány kezében is jól mutat?

Figyelt kérdés
Sony Ericsson Mini Prot gondoltam magamnak, mert az a tudás lenne nekem megfelelő. De mivel még nem vettem meg, gondoltam megkérdezem, mit ajánlanátok. Lány vagyok és nem tetszenek a nagyon "lapát" telefonok. Olyan 50-60 ezres árkategóriáig max. Androidos, min. 5 mpx-es fényképező, wifi... Kb ezek számítanak. Na, kinek milyen ötlete van? Köszi előre is!
2011. dec. 21. 01:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Na, megnéztem a Galaxy 551-et, nem rossz. :) Viszont azért én még mindig a mini prot látom jobbnak. Jobb a procija, jobb a kamerája (mobilfény is van benne)... Árban viszont kb. egy szinten vannak... Most még kivárom a Karácsony utáni akciókat (remélem lesznek), aztán kiderül, h mi lesz a vége :D
2011. dec. 24. 21:00
 22/25 anonim ***** válasza:
A Galaxy 551 egy kalap fos, 20 ezret se ér.
2011. dec. 24. 21:24
 23/25 anonim válasza:
miért lenne fos az 551?? egyáltalán nem az..
2011. dec. 25. 09:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Aki megnézi a specifikációt, és ért is valamit az adatokhoz, az tudja, hogy az 551 tényleg gyenge darab.
2011. dec. 25. 11:36
 25/25 A kérdező kommentje:
Xperia Mini Pro lett, és imádom!!!! :)
2012. jan. 4. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!