Milyen telefont vegyek, ami okos is de egy lány kezében is jól mutat?
Figyelt kérdés
Sony Ericsson Mini Prot gondoltam magamnak, mert az a tudás lenne nekem megfelelő. De mivel még nem vettem meg, gondoltam megkérdezem, mit ajánlanátok. Lány vagyok és nem tetszenek a nagyon "lapát" telefonok. Olyan 50-60 ezres árkategóriáig max. Androidos, min. 5 mpx-es fényképező, wifi... Kb ezek számítanak. Na, kinek milyen ötlete van? Köszi előre is!2011. dec. 21. 01:06
11/25 anonim válasza:
a wifi alap egy androidos telónál
13/25 anonim válasza:
Samsung Galaxy 551? igaz nincs 5 mpx-es kamerája de nagyon szép képeket készít :) én nagyon szeretem az enyémet, semmiért nem cserélném le :) Tesómnak Sony Mini pro-ja van( nem x10) nagyon szereti jó kis telefon mind a 2 :)
14/25 anonim válasza:
de hát a samsung galaxy ace az sokkal drágább mint a one touch (jó tudom nem mindíg a drágább a jobb de akkoris)meg egy csomó mindenkinek galaxy aceje van...:O
15/25 anonim válasza:
akk miért mondjátok h a galaxy sokkal rosszab mint a one touch?
am nekem samsung star II S5260 om van...sztetek az jó teló?
16/25 anonim válasza:
Samsung-ot SOHA ne vegyél mert rondák, gyorsan tönkremennek, és olcsó xar-ok. Ha valami stílusost, gyorsat, jót szeretnél venni, akkor én a HTC WildFire S-et ajánlanám :)
17/25 anonim válasza:
Az Ace célközönsége a technikai adatokhoz nem értő emberek. Hú nagy kijelző, hű, drága, biztos jó. Átverés! Szar hardver, szar kijelző, és fizettél + 30 ezret a semmiért.
18/25 anonim válasza:
OFF: Samsungot ne vegyen???? Ezt hogy érted?? A Samsung meg a HTC a top 3-ban van okostelefonban, mint Samsung Galaxy S II, HTC Sensation.
ON: A Mini Pro tényleg jó lesz neked:)
19/25 A kérdező kommentje:
Egy Samsung s5230-at nyúzok már lassan 2 éve. Az ég világon semmi baja nincs! 1 hetet bír az akksija, nem lassú, nem fagy... Annyi h kinőttem, pontosan a fent említett dolgok miatt. Ez előtt is volt már sok Samsungom, anyukám is egy Samsungot nyúz már lassan 10 éve, és az is jól szuperál. Szóval nekem Samsunggal nincsenek negatív tapasztalataim. :) Nézelődtem azóta is tesztek ügyében, nagyon tetszik a Wildfire S, de most meg a mini pro-hoz az húz, hogy van qwerty billenyűzete..... Jajj nem tudom hogy döntsek, mert azért nem keresek olyan sokat, h csak úgy kiadjam azt az 50-60 ezret a telefonra, ezért nagyon körültekintően akarom megvenni, hogy azért 1-2 évet tudjam nyúzni. :)
2011. dec. 22. 21:49
20/25 anonim válasza:
az a legnagyobb hülyeség h a samsung nem jó.. kb 6 telefonom közül 4 volt samsung, mindegyikkel meg voltam elégedve, soha nem volt semmi bajuk. volt, hogy lépcsőre ejtettem, és szépen lecsúszott a 2.ról.. semmi baja nem volt. én még mindig a galaxy 551-et ajánlom :) olyan képeket csinál, mint az 5 mpx-es :) szerintem érdemes beruházni rá, nagyon jó kis telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!