Milyen telefont vegyek, ami okos is de egy lány kezében is jól mutat?
Figyelt kérdés
Sony Ericsson Mini Prot gondoltam magamnak, mert az a tudás lenne nekem megfelelő. De mivel még nem vettem meg, gondoltam megkérdezem, mit ajánlanátok. Lány vagyok és nem tetszenek a nagyon "lapát" telefonok. Olyan 50-60 ezres árkategóriáig max. Androidos, min. 5 mpx-es fényképező, wifi... Kb ezek számítanak. Na, kinek milyen ötlete van? Köszi előre is!2011. dec. 21. 01:06
1/25 anonim válasza:
Mini vagy Mini Pro, jó választások. Kb ugyanennyit tud a SE Live is.
2/25 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen nekem is ez a kettő tetszik, csak azért szavaztam a mini pro-ra, mert azon van qwerty, nekem meg a műköröm miatt nem mindegy :D eddig samsung s5230-am volt, de már kiszolgálta magát. sokáig pont a köröm miatt nem akartam lecserélni, mert ez még ugye rezisztív és érzékeli a körmömet, a sok új telefon pedig a kapacitív kijelző miatt nem. de hát haladni kell a korral, valahogy csak megszokom. :D végül is nekem nem olyan óriási karmaim vannak mint egyes cicababáknak, és ha ők tudják kezelni az ájfónjukat, akkor csak megszokom én is :D
2011. dec. 21. 11:04
3/25 anonim válasza:
4/25 anonim válasza:
Persze a Mini csak hardveresen jobb, minőségileg már alulmarad.
5/25 A kérdező kommentje:
Első körben nekem is a Wildfire S tetszett...de néztem róla teszteket, néztem videóteszteket is és nem voltak meggyőzőek. Tényleg nagyon szép, ezt nem tagadom. :)
2011. dec. 21. 12:32
6/25 anonim válasza:
Hát nem tudom, ízlések és pofonok. Ahány ház, annyi szokás, ahány teszt, annyi vélemény, ahány ember, annyi ízlés. Szerintem a HTC-vel a prociján kívül nincs más gond. A kezelőfelület sokkal jobb, a rendszer a Sense-el optimalizáltabb, az anyaghasználata kellemesebb, sőt még a kijelzője is nagyobb, viszont maga a készülék nem, és legalább nem tégla vastagságú. Az Xperia Mini tényleg jobb hardverileg, aminek egyedül akkor van előnye, ha komoly telefonjátékos vagy, valamint elsődleges szempontok közé sorolandó, hogy a beágyazott videókat le tudd játszani a weboldalakon. Nekem nincs bajom a Mini-vel, fehérben még csak-csak csajos, és tényleg jó az ár/érték aránya, de valahogy a SE nem képes megfogni belül, ez még kívül sem...
7/25 anonim válasza:
telenor onetouch,Sony Ericsson Xperia X10,HTC Incredible S,Samsung Wave,
8/25 anonim válasza:
a telenor one touch az nagyon szép..de a samsung galaxy ace meg nagyon jó telefon..
9/25 anonim válasza:
Hát az van, hogy az Ace még a OneTouch-nál is rosszabb. A 7. válaszoló meg nem értem, miért sorolt fel minden létező kategóriából egy telót. Az Incredible S finoman szólva túlárazott, a OneTouch meg nem egy Mini Pro kategória. Ám az X10 tényleg jó.
10/25 anonim válasza:
Az Ace valóban rosszabb, mint a One Touch.
Viszont az X10 is elavult, régi proci, gyenge GPU, kevés ram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!