10kB adatforgalom az mit jelent pontosan?
Ahhoz kéne egy adatforgalom számláló. De 10kB az semmi. Pár másodperc alatt le lehet forgalmazni ezt a kevéske mennyiséget. Facebook meg még többet. Elég gyorsan fel lehet halmozni pár MB-nyi adatforgalmat. Mondanom se kell, jó drágán jönnél ki belőle.
Persze a facebook zero használatáért nem kell adatforgalmi díjat fizetni.
Netbeállítás. Azt meg le lehet kérni az ügyfélszolgálattól is. Ha meg sehogy se megy akkor kell bevinni az üzletbe. Bár sokszor ott is annyira analfabéták ülnek, hogy azok se tudják megcsinálni.
Ez a lassítós dolog, meg csak net előfizetéseknél van és ott se 50MB után hanem a csomagban foglalt mennyiség után (az meg lehet 100MB, 500MB vagy épp csak 30MB). Itt mivel nincs korlát ilyen nincs. Annyit fizetsz amennyi netet használsz csak épp rohadt drágán.
Amúgy nem is értem ez most milyen alapon jött nekem, ügyfélszolgálat a feladó, de ezt csak így küldözgetik?
Igen. Akinek eddig is ez volt az is megkapta, akinek meg nem volt még ez se aktív annak meg most aktiválták.
És ha igen miért nyamvatt 10 kB-tal? azzal mit kezdjek?
10kB-tal nem lehet mit kezdeni. De ebben a csomagban nem is ezen van a hangsúly hanem azon, hogy minden 10kB után 13Ft-ot fizetsz. 20kB 26Ft, 30kB 39Ft... 100kB 130Ft... 1000kB 1300Ft ...
Ez a csomag lehúzásra megy. Persze aki nem akar netezni, csak a facebook zero-t használni annak minimum kell egy ilyen csomag.
próbáltam már és odáig el is jutottam gombok nyomogatásával a menükben hogy internet beállítés 0.facebook de utána csak elmondták az adatokat, h ingyenes meg így meg úgy és semmit nem tudtam állítani vagy kérni hogy állítsák be.. nem ééééértem.
Az ügyintézővel beszélj, ne az automatával. Meg asszem a T-mobil oldalán is fent vannak a beállítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!