Egy 100 megás adatforgalom mennyit jelent?
Figyelt kérdés
Tudnátok konkrét példát mondani mennyire elég egy 100 megás és egy 500 megás adatforgalmú net?(facebook, freemail, hírek esetleg youtube)2011. dec. 3. 21:24
1/5 anonim válasza:
Felteszel valami network monitor appot és megnézed wifin.
Találd már fel magad.
2/5 anonim válasza:
100MB elég simán 1 hónapra youtube-t levéve!
3/5 A kérdező kommentje:
Csak a T-mobile Go'Net M meg L csomagot néztem, de szerintem az L megér 1000 ft-ot a 400mb-ért.
2011. dec. 3. 21:37
4/5 anonim válasza:
Nekem egy régebbi Symbianos telón 40 MB volt, 10-15 MB-ból Opera minivel egész hónapban facebookoztam. Alig fogyasztott.
Most van egy Androidos Ace-m, felmentem a youtube-ra, 10 perc alatt lement a 40 MB-t. De az Androids világ más, szinkronizál a google fiók, a programok frissülnek, szóval legalább 500 MB-os legyen, és filmnézést csak óvatosan.
De ha 2 GB-os , azt is le tudod gyorsan foygasztani.
5/5 anonim válasza:
Nekem csak a sync 50-70MB körül van egy hónapban. Időjárás, 3 RSS sub, 3 Google acc.
Annyi a jó, hogy sync-re elég a 32kbit/s is, még böngészésre is, ha nem vagy türelmetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!