Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy 100 megás adatforgalom...

Egy 100 megás adatforgalom mennyit jelent?

Figyelt kérdés
Tudnátok konkrét példát mondani mennyire elég egy 100 megás és egy 500 megás adatforgalmú net?(facebook, freemail, hírek esetleg youtube)
2011. dec. 3. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Felteszel valami network monitor appot és megnézed wifin.

Találd már fel magad.

2011. dec. 3. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100MB elég simán 1 hónapra youtube-t levéve!
2011. dec. 3. 21:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak a T-mobile Go'Net M meg L csomagot néztem, de szerintem az L megér 1000 ft-ot a 400mb-ért.
2011. dec. 3. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy régebbi Symbianos telón 40 MB volt, 10-15 MB-ból Opera minivel egész hónapban facebookoztam. Alig fogyasztott.

Most van egy Androidos Ace-m, felmentem a youtube-ra, 10 perc alatt lement a 40 MB-t. De az Androids világ más, szinkronizál a google fiók, a programok frissülnek, szóval legalább 500 MB-os legyen, és filmnézést csak óvatosan.

De ha 2 GB-os , azt is le tudod gyorsan foygasztani.

2011. dec. 3. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak a sync 50-70MB körül van egy hónapban. Időjárás, 3 RSS sub, 3 Google acc.

Annyi a jó, hogy sync-re elég a 32kbit/s is, még böngészésre is, ha nem vagy türelmetlen :)

2011. dec. 3. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!