Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericcson x8, miért veszi...

Sony Ericcson x8, miért veszi le a pénzem ha be van kapcsolva az adatforgalom?

Figyelt kérdés

Előfizetéses vagyok a T-Mobilnál (havonta 3ezret töltenek a telefonra) a telefont kb 4 hete vettem, ahogy bekapcsolom az adatforgalmat hogy tudjam használni a Facebook Zero(Ingyenes FB)-t, a telefon folyamatosan veszi le a pénzt a kártyámról, kb 1 perc alatt olyan 100 forintot, nem használok Facebook alkalmazást, szóval az biztos hogy nem vonja.. hogyan tudnám megnézni hogy mi vonja le a pénzt, vagy mit tehetnék ez ellen?

És még egy plusz kérdés: Milyen konvertáló programot ajánlotok amivel tudok konvertálni filmeket/videókat telefonra?

Köszönöm a válaszokat előre is.

2011. dec. 3. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Az elso kerdesre nem tudom a valaszt de a masodikre: FormatFactory!

A letezo osszes formatumot tudja! En is ezt hasznalom!

2011. dec. 3. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:

elso vagyok! itt egy link ahonnan letoltheted: [link]

!:D

2011. dec. 3. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Folyamatosan figyel, tölti le (legalábbis észrevételezi) frissen érkezett emailjeidet, folyamatosan keresi a telefonon lévő alkalmazások frissebb verzióit, frissítheti az időjárási adatokat, az A-GPS is adatforgalommal jár..

Ha ezek nincsenek letiltva, felügyelet alá vonva automatikusan teszi, aztán kérik a pénzt...

2011. dec. 3. 10:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Hogyan tudom ezeket letiltani?

A konvertáló programot meg köszönöm :)

2011. dec. 3. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a 3G funkció is be van kapcsolva, akkor az a ludas,mivel azért adatvédelmi költséget kell fizetni. Anno mikor telefonomat kaptam nekem is be volt kapcsolva, és mindig szívta le a pénzt. A beállításokban tedd csak GSM-re! Ne legyen 3G adatforgalom.
2011. dec. 3. 11:07
 6/6 anonim válasza:

Rootolni kell a telefont és Droidwall programot feltenni.

Ezzel a wifis oszlopnál a "valamennyi alkalmazás- ua. mintha az összeset kiválasztanád" ( angolul vmi all application vagy mi lesz ott)..a 3g oszlopban meg csak a böngészőt kell pipálni (legyen a böngésződ főoldala a 0.facebook)

Nekem pont ma lett csinálva..3g watchdoggal mutat minimális adatforgalmat,de az egyenlegem nem fogy (én is mix csomagos vagyok..azaz heti 3 ezer)..viszont véletlen felmentem a googlera,ami kapásból 500ft-omba került (Y)

Remélem még érdekel a válasz :)

2011. dec. 13. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!