Sony Ericcson x8, miért veszi le a pénzem ha be van kapcsolva az adatforgalom?
Előfizetéses vagyok a T-Mobilnál (havonta 3ezret töltenek a telefonra) a telefont kb 4 hete vettem, ahogy bekapcsolom az adatforgalmat hogy tudjam használni a Facebook Zero(Ingyenes FB)-t, a telefon folyamatosan veszi le a pénzt a kártyámról, kb 1 perc alatt olyan 100 forintot, nem használok Facebook alkalmazást, szóval az biztos hogy nem vonja.. hogyan tudnám megnézni hogy mi vonja le a pénzt, vagy mit tehetnék ez ellen?
És még egy plusz kérdés: Milyen konvertáló programot ajánlotok amivel tudok konvertálni filmeket/videókat telefonra?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Az elso kerdesre nem tudom a valaszt de a masodikre: FormatFactory!
A letezo osszes formatumot tudja! En is ezt hasznalom!
elso vagyok! itt egy link ahonnan letoltheted: [link]
!:D
Folyamatosan figyel, tölti le (legalábbis észrevételezi) frissen érkezett emailjeidet, folyamatosan keresi a telefonon lévő alkalmazások frissebb verzióit, frissítheti az időjárási adatokat, az A-GPS is adatforgalommal jár..
Ha ezek nincsenek letiltva, felügyelet alá vonva automatikusan teszi, aztán kérik a pénzt...
Hogyan tudom ezeket letiltani?
A konvertáló programot meg köszönöm :)
Rootolni kell a telefont és Droidwall programot feltenni.
Ezzel a wifis oszlopnál a "valamennyi alkalmazás- ua. mintha az összeset kiválasztanád" ( angolul vmi all application vagy mi lesz ott)..a 3g oszlopban meg csak a böngészőt kell pipálni (legyen a böngésződ főoldala a 0.facebook)
Nekem pont ma lett csinálva..3g watchdoggal mutat minimális adatforgalmat,de az egyenlegem nem fogy (én is mix csomagos vagyok..azaz heti 3 ezer)..viszont véletlen felmentem a googlera,ami kapásból 500ft-omba került (Y)
Remélem még érdekel a válasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!