Hogy lehet feltelepíteni bármit is Sony Ericcson Xperia Neo androidos telefonra?
Ezért kéne a Marketről leszedni egy fájlkezelőt. Az meg nem csak az Astro lehet, hanem más is pl. ghost commander, file expert.
Vagy fájlkezelő helyett lehet még app installer is. Sőt ha van valamiféle dokumentum olvasód pl. quick office azokban van lehetőség, hogy az sd kártyáról tallózz be fájlokat. Na ezzel is meg lehet csinálni, hogy a feltett apk fájlt elindítod vele.
Valahol olvastam egy olyan lehetőséget is, hogy ha a böngészőbe beírod az apk fájl elérési útvonalát akkor azzal is lehet telepíteni. Pl. ha egyből a kártyára másolod fel akkor beírod azt a böngészőbe, hogy sdcard/astro.apk akkor telepíti. Ennek nem jártam igazán után, mert én a Marketet használom illetve van fájlkezelőm is.
Értem.
Szóval mindenképpen először mobilneten keresztül kell filekezelőt leszedni, aztán ha megvan onnantól mehet máshonnan is. Világos. Kösz szépen!
Csomagtelepítő nincs rajta alapból?
Mert azzal telepíti az appokat általában.
Fájlkezelőből sokféle van. Amúgy meg ha nincs rajta fájlkezelő, akkor azt kell. Meg le kell a beállításokban szedni 1 pipát, h a nem marketes appokat is tudja telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!