Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet feltelepíteni...

Hogy lehet feltelepíteni bármit is Sony Ericcson Xperia Neo androidos telefonra?

Figyelt kérdés
Azt írja mindenhol midnenki, hogy pl Astro nevű programmal lehet feltelepíteni, na most leszedtem az ta programot, de az is APK formátumú. Most hogy töltsek így fel bármit rá?
2011. nov. 29. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Market. Ha már androidos telefont veszel akkor nem árt 1-2 dologgal képbe kerülni mint pl. az alkalmazásbolt (ez lenne a Market) használata. Innen be tudsz szerezni mindeneféle programot. Más forrásból származó alkalmazások telepítéséhez ajánlatos ha a felmásolt apk fájlt egy fájlkezelővel megkeresed és telepíted.
2011. nov. 29. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez lenne a lényeg, hogy más forrásból, nem a marketből szeretnék leszedni és telepíteni, ezt valóban nem írtam ki. De más forrásból meg nem tudok, csak fájlkezelővel, az meg az Astro nevű prgram, legalábbis midnenhol ezt írják, hogy ez marha jó, leszedtem az Astrot, de az is APK formátum. Most akkor hoyg telepítsek külső forrásból bármit is, ha a fájlkezelő is APK, amivel önmagában az android nem tud mit kezdeni?
2011. nov. 29. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezért kéne a Marketről leszedni egy fájlkezelőt. Az meg nem csak az Astro lehet, hanem más is pl. ghost commander, file expert.

Vagy fájlkezelő helyett lehet még app installer is. Sőt ha van valamiféle dokumentum olvasód pl. quick office azokban van lehetőség, hogy az sd kártyáról tallózz be fájlokat. Na ezzel is meg lehet csinálni, hogy a feltett apk fájlt elindítod vele.

Valahol olvastam egy olyan lehetőséget is, hogy ha a böngészőbe beírod az apk fájl elérési útvonalát akkor azzal is lehet telepíteni. Pl. ha egyből a kártyára másolod fel akkor beírod azt a böngészőbe, hogy sdcard/astro.apk akkor telepíti. Ennek nem jártam igazán után, mert én a Marketet használom illetve van fájlkezelőm is.

2011. nov. 29. 22:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Értem.

Szóval mindenképpen először mobilneten keresztül kell filekezelőt leszedni, aztán ha megvan onnantól mehet máshonnan is. Világos. Kösz szépen!

2011. nov. 29. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem muszáj mobilnetet használni hozzá. Jó lesz a wifi is.
2011. nov. 29. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Csomagtelepítő nincs rajta alapból?

Mert azzal telepíti az appokat általában.

Fájlkezelőből sokféle van. Amúgy meg ha nincs rajta fájlkezelő, akkor azt kell. Meg le kell a beállításokban szedni 1 pipát, h a nem marketes appokat is tudja telepíteni.

2011. nov. 30. 06:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Lényeg, hogy telón keresztül lekapok egy fájlkezelőt. Kösz szépen!
2011. nov. 30. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!