Omnia I-esről szeretnék véleményeket, lehetőleg attól, akinek már évek óta megvan?
Nekem az előző telefonom volt Omnia. (akkor nagyon szerettem)
És igen vannak a korából adódó hátrányai. (kicsit lassú rezisztív kijelzője van nincs multi tuch és a régi windows mobilhoz nincs is olyan sok alkalmazás)
Ha olcsón adják akkor jó de azért a helyedben körülnéznék hogy esetleg kicsit többért hátha van valami értelmes androidos telefon.
"a régi windows mobilhoz nincs is olyan sok alkalmazás"
a wm az egyik legrégebbi okostelefonos rendszer; rengeteg alkalmazás van rá, csak meg kell találni őket. mert hogy a marketplace-en a töredékük sincs fent (ha egyáltalán még üzemel), mert jóval a platform indulása után vezették be.
egyébként a kijelzője valóban nem százas, illetve valami menő telefonhoz képest kicsit lassú lehet, de ez ugyan úgy igaz egy olcsóbb androidos telefonra is.
Lehet az omnia-ból elég sokat kihozni egy főzött rom és máris szárnyal az alap wm 6.1 eléggé instabil és lassú, a rezisztív kijelzőt én nem írnám a rossz dolgok listájára, mert én még mindig jobban szeretem(a multi-touch-t mire használjátok? mert én LG p970-en néha képet nagyítani de szinte semmi másra)
Van rá egy kiló progi
Kamerája: Nagyon szép képeket lő
Kijelző nem olyan vészes(szerintem szép), a mai telókhoz képest lehet kicsit pixeles,
Multi touch elég szerencsés ha netezel pld és nincs mobilra optimalizálva az oldal.
Progikkal nekem anno egyetlen egy bajom volt, volt hogy egy feladatra az 5-et töltöttem le mire hajlandó volt normálisan elindulni.
"a multi-touch-t mire használjátok?"
képeknél nagyon kényelmes, weblapoknál meg lehet lenni nélküle, játékok meg sokszor használják. általában lehet élni nélküle, de mindent kényelmesebbé tesz.
"nem volt 100%-os az érintőpanel, de ez nem feltétlen omnia betegség"
hát a pdafanclub-fórumon elég sok embernek kellett egy év után kicseréltetnie a kijelzőpanelt, szóval de, ez omnia-betegség. de persze volt jobb széria is belőle, illetve akinek egyszer már kicserélték, annak általában nem romlott el másodszorra (nem úgy, mint nekem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!