Írjatok róluk véleményeket (lehetőleg bővebben)?
2-3 tetszik mer kicsit rockeres beütésem van ja és imádom a lilát:) a Belles mer azér tetszik mer rohadt jó a formája annak a topnakxD még nekem is jól álna talán:DxD szal rem válaszoltam:/:)
16/L
Eszméletlen jók, mindegyik nagyon-nagyon tetszik, már el is képzeltem magam bennük :)
Az elsőn őrült jó a cipő, a napszemüveg a karperec is, bár a fülbevalót valószínűleg lecserélném más hosszú, lógós fülbevalóra. És még hozzá felvennék egy széles karimájú kalapot is.
A második a legegyszerűbb, ott is fel kellene még dobni még valami kiegészítővel a dolgokat. De a cipő eszméletlen jóó. De a napszemüveget itt sem mellőzném.
A harmadikon tetszik a legkevésbé a cipő hozzá, jónak éppen jó, de lehetne jobbat is találni hozzá. a táskát viszont imádom :D
nekem az első és a harmadik tetszik a legjobban :)
17L
1. és 3. = szerelem első látásra
22L
Jézusom de szépek. :D
1 és 3 nagyon tetszetős. :)Elsőnél a cipő nagyon bejön,a harmadiknál pedig a ruci.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!