Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek nem gusztustalan...

Szerintetek nem gusztustalan a se mini?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon ronda kis képernyője..ÉN inkább vennék egy gyengébbet nagyobb képernyővel hogy láthassak is valamit rajta..Azt is feltudom húzni 1ghz-re overclockal szal :D
2011. dec. 11. 11:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Kinek a pap, kinek a paplan.

Én se tudnék mit kezdeni azzal a kis biszbasszal, de nőknek pl jól áll.

2011. dec. 11. 11:59
 2/20 anonim ***** válasza:

A régi miniket illetném ezzel a jelzővel. Az újak, főleg a pro viszont nagyon szépre sikeredtek - persze ez ízlés kérdése, de ahányan meglátták nálam, mindnek az első megjegyzései között volt. Tudod, nem mindenkinek tetszenek a 4+"-os óriáskijelzők, amik használata pl egy kisebb kézzel rendelkező embernek kényelmetlen is, de, ha neked Skate kell, akkor szíved joga. Én pont amiatt vettem új mini pro-t mikor piacra került, mert fél kézzel is kényelmesen tudom használni, és a réginek szinte minden hibáját kijavították benne. Nekem pl az új szériából a live nem tetszik, de ez is ízlés kérdése.

Ennyi erővel gusztustalan lehetne a T-Mobile Move és a vodafone saját, olcsóbb androidos telefonjai is, mivel azok sem a kijelző nagyságáról híresültek el.

2011. dec. 11. 12:04
 3/20 anonim ***** válasza:

Amióta megjelent a 2 új mini, mindenki ezeken a marhaságokon lovagol...

Vegyél magadnak olyat amilyet akarsz b+.

2011. dec. 11. 12:20
 4/20 anonim ***** válasza:

" Ennyi erővel gusztustalan lehetne a T-

Mobile Move és a vodafone saját,

olcsóbb androidos telefonjai is, mivel

azok sem a kijelző nagyságáról

híresültek el."

Ezeket lexarják, mert nem Sony Ericsson, de ugyanúgy nem foglalkozik senki sem az újak közül a Samsung Galaxy Y-al...

Pedig 100* szarabb, mint a 2 xperia mini.

2011. dec. 11. 12:24
 5/20 anonim ***** válasza:

Nekem egyrészt pici a kijelzője, másrészt rohadt vastag.

De nyilván van akinek ez tetszik.

2011. dec. 11. 12:25
 6/20 anonim ***** válasza:

A T-Mobile Move és hasonlókról azért nem tudok nyilatkozni, mert fingom nincs hogy néz ki.

Előző voltam.

2011. dec. 11. 12:27
 7/20 anonim ***** válasza:

:Azt is feltudom húzni 1ghz-re overclockal

szal :D"

Szal látszik, hogy fingod sincs az armv6 és az armv7 közötti különbségről.

Skate pont jó neked, haverok előtt villogni, hogy a tied mekkora.:D

2011. dec. 11. 12:28
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Valóban ocsmány és pici, ahogy a T-Mobile Move és hasonlók is, de a kérdés erre a telefonra irányult, így gondolom erre válaszol mindenki.
2011. dec. 11. 12:31
 9/20 anonim ***** válasza:

"A T-Mobile Move és hasonlókról azért

nem tudok nyilatkozni, mert fingom

nincs hogy néz ki."

Ideje körülnézni a telefonok piacán...

Samsung 2011-es új telójai között olyat is találsz ami kisebb, mint az xperia mini.

Lehet nyugodtan azt is fikázni orrba szájba...

2011. dec. 11. 12:31
 10/20 anonim ***** válasza:

"Ideje körülnézni a telefonok piacán...

Samsung 2011-es új telójai között olyat is találsz ami kisebb, mint az xperia mini.

Lehet nyugodtan azt is fikázni orrba szájba..."

Megnéztem, valóban kicsik és csúnyák azok is, de a Mini volt a kérdés, így arra válaszoltam.

2011. dec. 11. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!