Szerintetek nem gusztustalan a se mini?
Kinek a pap, kinek a paplan.
Én se tudnék mit kezdeni azzal a kis biszbasszal, de nőknek pl jól áll.
A régi miniket illetném ezzel a jelzővel. Az újak, főleg a pro viszont nagyon szépre sikeredtek - persze ez ízlés kérdése, de ahányan meglátták nálam, mindnek az első megjegyzései között volt. Tudod, nem mindenkinek tetszenek a 4+"-os óriáskijelzők, amik használata pl egy kisebb kézzel rendelkező embernek kényelmetlen is, de, ha neked Skate kell, akkor szíved joga. Én pont amiatt vettem új mini pro-t mikor piacra került, mert fél kézzel is kényelmesen tudom használni, és a réginek szinte minden hibáját kijavították benne. Nekem pl az új szériából a live nem tetszik, de ez is ízlés kérdése.
Ennyi erővel gusztustalan lehetne a T-Mobile Move és a vodafone saját, olcsóbb androidos telefonjai is, mivel azok sem a kijelző nagyságáról híresültek el.
Amióta megjelent a 2 új mini, mindenki ezeken a marhaságokon lovagol...
Vegyél magadnak olyat amilyet akarsz b+.
" Ennyi erővel gusztustalan lehetne a T-
Mobile Move és a vodafone saját,
olcsóbb androidos telefonjai is, mivel
azok sem a kijelző nagyságáról
híresültek el."
Ezeket lexarják, mert nem Sony Ericsson, de ugyanúgy nem foglalkozik senki sem az újak közül a Samsung Galaxy Y-al...
Pedig 100* szarabb, mint a 2 xperia mini.
Nekem egyrészt pici a kijelzője, másrészt rohadt vastag.
De nyilván van akinek ez tetszik.
A T-Mobile Move és hasonlókról azért nem tudok nyilatkozni, mert fingom nincs hogy néz ki.
Előző voltam.
:Azt is feltudom húzni 1ghz-re overclockal
szal :D"
Szal látszik, hogy fingod sincs az armv6 és az armv7 közötti különbségről.
Skate pont jó neked, haverok előtt villogni, hogy a tied mekkora.:D
"A T-Mobile Move és hasonlókról azért
nem tudok nyilatkozni, mert fingom
nincs hogy néz ki."
Ideje körülnézni a telefonok piacán...
Samsung 2011-es új telójai között olyat is találsz ami kisebb, mint az xperia mini.
Lehet nyugodtan azt is fikázni orrba szájba...
"Ideje körülnézni a telefonok piacán...
Samsung 2011-es új telójai között olyat is találsz ami kisebb, mint az xperia mini.
Lehet nyugodtan azt is fikázni orrba szájba..."
Megnéztem, valóban kicsik és csúnyák azok is, de a Mini volt a kérdés, így arra válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!