SONY ERICSSON X10 MINI, vagy Xperia mini, vagy Samsung GALaxy Mini?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemes megvenni? Előnyök hátrányok? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.2011. dec. 10. 23:51
1/9 anonim válasza:
Csakis Xperia Mini, az nagyon jó telefon. A másik kettő versenyezhet a legrosszabb telefon címért.
2/9 A kérdező kommentje:
Mi a különbség az x10 mini és az xperia mini közt?
2011. dec. 11. 00:29
3/9 anonim válasza:
Kb 1.5 év és ötszörös teljesítménykülönbség.
4/9 anonim válasza:
Nekem Xperia Minim van, és jelenleg ebben a kategóriában a legjobb. Nagy tudás, nagy teljesítmény szép ledes kijelzővel.
5/9 anonim válasza:
Mit szólja mindenki le a minit.Emberek!!!Gazdasági válság van.Ebből látszik, hogy egyesek mennyire elvannak kényeztetve.Amit mondanak azt sz'rják elibe.Tehát egy hetet költözzetek ide Erdélybe és meglátjátok, hogy mennyire jó telefon itt.
6/9 anonim válasza:
Mennyire jó lehet ott, hogy drágán vesztek szar telefont...
7/9 anonim válasza:
Nem kell nekünk Samsung Galaxy SII vagy Iphone4s.Csak ti vagytok ilyenek akik minden telefont leszólnak.És a kérdőnek:szerintem Galaxy minit vegyél a többi mind nagyon kicsi és ez elég sok hátránnyal jár, pl. nincs QWERTY bill. stb, stb.A barátaim is azt mondják róla, hogy könnyű, egyszerűen kezelhető és könnyen meglehet kedvelni.
8/9 anonim válasza:
Bocs a miniről írtam az utolsó mondatot.
9/9 anonim válasza:
Na erről beszéltem. Attól, hogy válság van, miért kell a legrosszabb ár-érték arányú telefont megvenni? Olcsóbban kapsz One Touch-t, ami sokkal jobb. Ha meg több pénzed van, akkor ott az Xperia Mini. Mindenki, aki mást vesz, irracionálisan dönt. Szó sem volt S2-ről meg ájfón4-ről (mellesleg egyik se kéne, ugyanúgy nem érik meg, ahogy a Galaxy Mini se).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!