Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SONY ERICSSON X10 MINI, vagy...

SONY ERICSSON X10 MINI, vagy Xperia mini, vagy Samsung GALaxy Mini?

Figyelt kérdés
Melyiket érdemes megvenni? Előnyök hátrányok? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
2011. dec. 10. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Csakis Xperia Mini, az nagyon jó telefon. A másik kettő versenyezhet a legrosszabb telefon címért.
2011. dec. 11. 00:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Mi a különbség az x10 mini és az xperia mini közt?
2011. dec. 11. 00:29
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Kb 1.5 év és ötszörös teljesítménykülönbség.
2011. dec. 11. 00:47
 4/9 anonim válasza:
Nekem Xperia Minim van, és jelenleg ebben a kategóriában a legjobb. Nagy tudás, nagy teljesítmény szép ledes kijelzővel.
2011. dec. 11. 00:52
 5/9 anonim válasza:
Mit szólja mindenki le a minit.Emberek!!!Gazdasági válság van.Ebből látszik, hogy egyesek mennyire elvannak kényeztetve.Amit mondanak azt sz'rják elibe.Tehát egy hetet költözzetek ide Erdélybe és meglátjátok, hogy mennyire jó telefon itt.
2011. dec. 16. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Mennyire jó lehet ott, hogy drágán vesztek szar telefont...
2011. dec. 16. 23:17
 7/9 anonim válasza:
Nem kell nekünk Samsung Galaxy SII vagy Iphone4s.Csak ti vagytok ilyenek akik minden telefont leszólnak.És a kérdőnek:szerintem Galaxy minit vegyél a többi mind nagyon kicsi és ez elég sok hátránnyal jár, pl. nincs QWERTY bill. stb, stb.A barátaim is azt mondják róla, hogy könnyű, egyszerűen kezelhető és könnyen meglehet kedvelni.
2011. dec. 17. 08:57
 8/9 anonim válasza:
Bocs a miniről írtam az utolsó mondatot.
2011. dec. 17. 08:59
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Na erről beszéltem. Attól, hogy válság van, miért kell a legrosszabb ár-érték arányú telefont megvenni? Olcsóbban kapsz One Touch-t, ami sokkal jobb. Ha meg több pénzed van, akkor ott az Xperia Mini. Mindenki, aki mást vesz, irracionálisan dönt. Szó sem volt S2-ről meg ájfón4-ről (mellesleg egyik se kéne, ugyanúgy nem érik meg, ahogy a Galaxy Mini se).
2011. dec. 17. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!