Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4 8GB helyett 32 -est...

IPhone 4 8GB helyett 32 -est adtak! Visszavigyem (használtam már) vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap a T-mobilnál vásároltam egy iPhone 4 8GB-ost, de ma mikor kibontottam, láttam, hogy 32-est adtak helyette, a dobozán is az van, ma vettem észre. Én a 8GB ért fizettem. Anyukámék azzal fenyegetnek, ha nem viszem vissza, elveszik, és nem adják vissza a pénzt. (4 évig gyűjtögettem rá: karácsony, szülinap, stb.) Mit csináljak? Lehet hogy csak irigykednek? 16/F
2011. dec. 9. 17:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Fölösleges vissza vinned... Te semmiben sem hibáztál...

Nem szoknak ezeknek utána nézni a T-mobile így is annyit keres ,hogy még az sem érdekelné őket ha egy iphone 4S-t kaptál volna.

Ha meg valami gáz van akkor nem értesz a telefonokhoz és te ezt kaptad amikor vásároltad.

Ha nem tetszik nekik máskor figyeljenek oda jobban...

Azért sem érné meg nekik kicserélni meg szórakozni vele mert így ,hogy már kibontottad leesett az értéke és nem tudnák újra eladni. :)

2011. dec. 11. 18:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Szóval a jézuska megajándékozott azt kész :D
2011. dec. 11. 18:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak!!
2011. dec. 11. 18:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Látom eltérőek a válaszok, de nem viszem vissza. Sikerült anyámékat meggyőzni, hogy megtartsam, mert ha visszaviszem, megmondtam nekik, hogy vegyenek helyette egy "tiszta" 32-est. iPod Touchom is van, 8GB, és egy film nem fér el rajta, kb. 15 jó játék fér el. És hogy miért nem vettem 4S-t? Mert csak 120000 Forintom volt, útiköltséggel kb. 115000Ft volt a 4-es. Nem vagyunk gazdagok.
2011. dec. 11. 21:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Én nem vinném vissza.

Az iPhone egyébként is indokolatlanul drága. Így csak kicsit fizettél irreálisan sokat érte. :)

2011. dec. 14. 17:22
 16/18 bp1985 ***** válasza:
Nincs olyan eladó, aki a 8-as helyett 32-est ad... 12 évesen meg honnan tudtad, hogy most fog a 4 megjelenni?
2011. dec. 14. 18:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Tisztelt Fiatalember!

Munkatársaim jelentették, hogy egyik üzletünkben (névtelenségére való tekintettel nem nevezem meg pontosan) hibásan szolgálták ki egyik ügyfelünket: Apple iPhone 4 8GB helyett Apple iPhone 4 32GB tipusú készülékket adtak neki. Emiatt ezúton felszólítom arra, hogy vigye vissza, és cserélje ki az Ön által vásárolt készülékre.

Üdvözlettel: Kovács Ferenc, Magyar Telekom

2011. dec. 14. 20:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne szórakozz már szegénnyel...
2011. dec. 14. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!