Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ismered az iPhone 4S-t?

Ismered az iPhone 4S-t?

Figyelt kérdés

1. Alapból nincs rádió. De alkalmazásként letölthető és úgy használható?

2. Jelenleg normál használat mellett kb. mennyit bír az akkumulátor?

3. A micro SIM adapterrel bármelyik másik telefonba belerakható más telefonokba?

2011. dec. 5. 09:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Legalább értelmeset kamuznál :)
2011. dec. 10. 14:42
 12/18 anonim ***** válasza:

És ilyenekkel van tele ez a kategória..

"mondta a pasi h tönkre ment de nem az én hibából hanem mert az ilyen telók nagyobb része szar"

Ha ezt nem írja le, talán még hihető is lett volna egyébként.

2011. dec. 10. 14:45
 13/18 anonim ***** válasza:
igen b*azd meg így volt..nem kértem hogy hidd el..nem jó telók a samsungok és kész.sajnálom h most kellet vele szembesülnötök..szánalmasak vagytok -.-
2011. dec. 10. 14:54
 14/18 anonim ***** válasza:

"éppen buszmenetrendet néztem és kikapcsolt aztán elvittük szervízbe és mondta a pasi h tönkre ment"

Én már ezen felsírtam :D

Szánalmas hülyegyerek..

2011. dec. 10. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem amúgy az iPhone 4S-em halt meg 2 hetesen.

Pindúr-pandúrokat néztem rajta, amikor hirtelen szikrázni kezdett, felbúgott mint egy sziréna és felrobbant a kezemben.

Elvittem a darabokat szervízbe, ahol azt mondták, hogy elromlott, de nem az én hibámból.

2011. dec. 10. 15:02
 16/18 anonim ***** válasza:
már nem azér de mégis kinek hiszitek magatokat? elmesélem hogy mi történt aztán belém köttök.. pont ti ilyen kis senkiháziak.. hát te h*lye g*ecis f*aszfej mondd a szemembe..belelépek a szádba azt ott maradsz..am meg izetlenek kifele:)
2011. dec. 10. 22:40
 17/18 anonim ***** válasza:
és am honnan jött ez az iPhone 4S??
2011. dec. 10. 23:04
 18/18 anonim ***** válasza:

alabból nincs és lelehet tölteni normál rádiót és használható (és még ingyenes is)

hát nekem normál haasználat mellet 1,5 napot

igen bemegy micro sim adapterrel más telókba

és ne halgass a droidfanokra , jelenleg ez a legjobb mobil a piacon szal jó vétel lessz (de ha már mást vennél és droidot akk HTC -t , ne azt az iphone ról mintázott tamagochit - samsung a gyengébbek kedvéért)

2011. dec. 24. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!