Iphone 4?
Figyelt kérdés
mi a véleméned?2011. dec. 4. 19:02
1/21 anonim válasza:
Az, hogy ez egy okostelefon :D
Egyébként meg, ha iPhone-t akarsz (vagyis van fölösleges kidobandó 150 ezred), akkor nem mindegy kinek mi a véleménye? A 4-es már egy egész jó tudással ellátott darab lett.
2/21 A kérdező kommentje:
és van egy iphone 4 től többet tudó telefon?
2011. dec. 4. 19:07
4/21 anonim válasza:
Igen az Iphone 4S! Nagyon jó telefon nekem is az van! Holnap lesz hogy 1 hónapja vette de egy rossz szavam nem lehet rá!
5/21 anonim válasza:
Az iPhone 4-től? Körülbelül 50.
Néhány példa: iPhone 4S, Nokia N9, HTC Sensation, HTC Sensation XE, HTC Rezound, Motorola Razr R, HTC Desire HD, Samsung Galaxy S2, Sony Ericsson Xperia Arc, Sony Ericsson Xperia Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo, Sony Ericsson Xperia Neo V...
Hasonló tudású kütyükből is van bőven: Sony Ericsson Xperia Ray, HTC Desire, HTC Desire S, HTC Rhyme, Samsung Galaxy W...
Ezek néhányan csak így fejből pattantak ki. Nem értem mire ez az iPhone imádat...
6/21 anonim válasza:
Félreértés ne essék, nekem nincs bajom az iPhone-al, da a sima 4 már nem egy csúcs mobil...
7/21 anonim válasza:
Ezt mindenki tudja ezért kell 4S-t venni!
10/21 anonim válasza:
Nincs értelme ezen vitatkozni, csak azért, mert valakinek A tetszik és nem B, nem lehet a másikra ráerőszakolni. Az ízlés szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!