Iphone 4?

Figyelt kérdés
mi a véleméned?
2011. dec. 4. 19:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az iPhone védereje a rendszer. Stabil, rettentően jól optimalizált, de mint mindennek, ennek is vannak hátrányai...
2011. dec. 4. 20:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Csak az a hátránya, hogy rohadt drága...:(
2011. dec. 5. 15:05
 13/21 anonim ***** válasza:

drága és törékeny ezek a hátrányok , semmi több

Egyébként nekem is ez van és imádom.

,,jobb telefonok : Samsung Galaxy S2, Sony Ericsson Xperia Arc, Sony Ericsson Xperia Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo, Sony Ericsson Xperia Neo V........ - na ezek biztosan nem , esetleg iPhone 4S ,HTC Rezound

2011. dec. 6. 22:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Tényleg nem? Akkor tessék egy kicsit tanulni az informatikát öreg ;)
2011. dec. 6. 23:10
 15/21 anonim ***** válasza:

"Tényleg nem? Akkor tessék egy kicsit tanulni az informatikát öreg ;)"

Ezt most mire mondtad????

2011. dec. 7. 15:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Az előzőnek írtam. Csak azért, mert iPhone a neve, még nem szarik aranyat és nem lesz jobb mindennél. A sima 4 már nem egy csúcs készülék manapság. Meg kéne nézni a hardveres adatokat, mert bizony amiket felsoroltam, azok kivétel nélkül verik (hacsak nem tévedtem meg valahol), sőt, szerény véleményem szerint még a Desire és Desire S is.
2011. dec. 7. 17:37
 17/21 anonim ***** válasza:
23:10 szerintem meg neked nem az adatokkal kéne foglalkozni hanem a valósággal! Nekem van egy Iphone 4S-m 1 hónapos de volt GS2ön is! Az iphone sokkal jobb mint az a szutyok gs2 állandóan lefagyott újraindúlt stb. Az iphone-om nem csinál ilyet! Úgyhogy kommentet meg akkor írjál ha próbáltad is már a telefont! Mert ez így elég szánalmas!
2011. dec. 8. 19:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Figyelj töki, azt én is tudom, hogy a Samsung egy nulla, de! Te azt írod, hogy 4S-ed van. A kérdésben a sim 4-es szerepel. Márpedig a 4 és 4S között van különbség és nem is kevés. Szóval előbb olvasni, aztán kötözködni!
2011. dec. 8. 19:18
 19/21 anonim ***** válasza:
te meg próbáld meg értelmezni a szöveget ,itt nem az a lényeg h 4s e van , hanem az , hogy már a sima iphone 4 is képes arra akadásmentesen , fagyás nélkül , amire az Sgs2
2011. dec. 8. 21:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen, és ha te is figyeltél volna, itt nem volt szó az SGS2-ről. Nem kéne épp egy tál sz@rt felhozni példának...
2011. dec. 8. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!