LG Optimus 3D vagy Iphone 4s?
Figyelt kérdés
Apple szidók először is kíméljenek.
Tudom, hogy árban teljesen más, viszont azt nézzétek, hogy ennyi pénzt megér-e pluszba az iphone.
2011. dec. 4. 19:32
1/7 anonim válasza:
hat megeri mert az LG optimizalatlan es meg kell egy kis ido amig a 3ds mobilok fejlodnek mert ez igy nagyon kezdetleges!
2/7 anonim válasza:
Nem igazán értem hogy van egy 100 és 200 ezres telefon és te nem tudod eldönteni melyiket akarod.
100 ezer nem kis pénz.De ha a véleményemre vagy kíváncsi szerintem egyiket se.
Nincs bajom az lg vel,az Apple-t meg még inkább utálom de ha tudást nézzük az lg nem igazán éri utol a jobb gyártókat.És nem fogom a sg2 t dicsőíteni mert én inkább a sonyt ajánlom.Ez az én véleményem
5/7 A kérdező kommentje:
Jó, de SGS2 30k-val drágább, és az LG-be is van 2 magos proci.
2011. dec. 4. 19:57
6/7 anonim válasza:
LG nem éri meg az árát sztem!
ha van pénzed ájfónra akkor egy olcsóbb SGS2-re is lesz!
7/7 anonim válasza:
jelenleg nincs jobb mobil iphone 4s nél szal , megéri -sokkal többet tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!