Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mondjátok meg: milyen telefont...

Mondjátok meg: milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Lényegében telefonálásra, sms-re, mp3/rádióra, szövegek tárolására és internetezésre használnám. Utóbbiak miatt wifi és nagy képernyő nem ártana. Max. 40 ezret szánok rá, de inkább kevesebbet. Szerintetek milyet vegyek? Hosszú időre veszem, szóval jó lenne, ha hosszú gari lenne rá, vagy megbízható lenne eleve.

Ja, és ha számít: feltöltőkártyás vodafone-os vagyok.

2011. dec. 4. 16:27
1 2
 11/13 Master Diablo válasza:
Ahogy látom a Samsung galaxy S elég korrekt áron van a 20%os leárazással. Siker gyanús a dolog.. csak legyen még raktáron nap végére :D
2011. dec. 7. 12:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A Metróról lemaradtam. Megnéztem ezek árait, sajna 55-75 ezer közt vannak. :(
2011. dec. 7. 22:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem zavarna a használtság én egy galaxy S-t vennék használtan 45-60 ezer között biztosan találsz főleg ha pesti vagy akkor személyes átvétellel is megveheted kipróbálhatod. :) Egy valamire kell oda figyelni ,hogy számlát is adjon az illető :) És akkor lenne egy viszonylag csúcs telefonod nagyon szép kijelzővel és mindent tudna ami számodra fontos :)
2011. dec. 15. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!