Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 1. mondjatok 35 ezer ft alatt...

1. mondjatok 35 ezer ft alatt érintőképernyős telefonokat 2. a kp500-as telefont t-mobile-nál lehet kapni?

Figyelt kérdés
bocsi de óránként csak 1 kérdést lehet feltenni. :( :P
2010. szept. 17. 20:04
 1/6 anonim válasza:
Fogod magad, www.tmobile.hu / www.telenor.hu / www.vodafone.hu , és ott szépen lehet keresni mindenféle dolog alapjána telefonokra. Egy kicsit használd a fantáziád....
2010. szept. 17. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Szét is lehet nézni én nem csak követelőzni lehet.

Ha normálisan tetted volna fel a kérdést még lehet, hogy válaszoltam volna.

De így egy ... kettő ...

2010. szept. 17. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok, tényleg hülyén tettem fel a kérdést.. úgy értettem szerintetek milyen érintőképernyő telefont vegyek, ami 35 ezer forint alatt van? nem akartam követelőzni. már kerestem, de szeretnék ha ti is ajánlanátok pár jó érintős telefont.
2010. szept. 17. 20:33
 4/6 anonim ***** válasza:
nem haragszok :)
2010. szept. 17. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

pl .: Samsung S5230

Bár a 14-21 éves korosztály 99% szinte ilyen telefonja van :D főleg a csajoknak :P Bár nem csodálom olcsó érintős, rózsaszín, de azon kívül szart se tud :D, de nektek csajoknak jó az :P

2010. szept. 17. 21:49
 6/6 Bananina válasza:

pl Samsung SGH-F480 ha érdekel írj ;) ja és kártyafüggetlen... :D

bővebb infót személyesen.

mivel zseb kopott és angol nyelvű nem kérek érte teljes árat!

2010. szept. 17. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!