Iphone 4 vs 4S?

Figyelt kérdés
Érdemes gyűjtögetnem még a 4S-re ? Vélemény?
2011. nov. 30. 19:45
 1/9 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Érdemes. A legjobb kamera ücsörög benne. Meg még néhány kisebb-nagyobb változás... összességében nem vészesen sokkal drágább, szóval inkább 4S. Másik dolog, hogy az árát egyik sem éri meg, de ha már Apple, akkor 4S!
2011. nov. 30. 21:39
 2/9 A kérdező kommentje:
végülis sok okot tudtál felsorolni... :DDD azért köszi! :) plusz 40ezer meg abszolút nem mind1 nekem :)
2011. nov. 30. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
jobban megéri,de hogy nem a legjobb kamera az 100 első,de 4nél tuti jobb
2011. nov. 30. 21:50
 4/9 Nyúlós lónyál ***** válasza:

Utolsónak: nézz utána ;)

Kérdezőnek: ha már kidobsz érte 150-et, akkor azt a pár tizest szedd össze hozzá. Ha részletekre vagy kiváncsi, akkor ott a hangfelismerő funkció, a két antenna, az újabb típusú A9-es proci (rettentően gyors, bár már a 4 sem volt lassú), gyorsabb 3G (igaz úgysem tudod kihasználni), alap iOS5 (igaz a 4-re is rá tudod pakolni), a Full HD videó és a jobb akku. Lényegében csupán az akkuban és a kamerában van különbség, de ez épp elég. A kamera valami rohadt jó darab...

2011. nov. 30. 22:07
 5/9 A kérdező kommentje:

4 110ezer

4S 145ezer

+35ezret dobjak ki a kamera miatt? :DD

A processzor meg A5 ,nem A9.

2011. dec. 1. 14:44
 6/9 A kérdező kommentje:
ja és a hangfelismerő nem tudja a magyar nyelvet szóval,az is k..va mind1 :D
2011. dec. 1. 14:46
 7/9 Nyúlós lónyál ***** válasza:

Cortex-A9-es processzor dolgozik benne. Ha fontos a kamera, akkor megéri, mert a sima 4-ben elég gagyi. A 4S-nél már a nulla beállítási lehetőséget legalább pótolja valamennyire a kiváló képminőség, de a 4-nél...

Ha viszont csak itt-ott fotózgatsz, akkor szerintem ilyen esetben fölösleges a 4S-t megvenned.

2011. dec. 1. 15:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha sokat játszasz szerintem akkor is megéri a 4S, sokkal erősebb benne a GPU mint a 4-ben.
2011. dec. 1. 15:53
 9/9 A kérdező kommentje:
értem,köszi!
2011. dec. 2. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!