Válaszolnátok pár kérdésre az iPhone 4S-sel kapcsolatban? SOS
Karácsonyra azt szeretném megkapni és most keresek hozzá pár kiegészítőt(tok,fülhallgató,pótakku,stb) és lenne pár kérdésem...
Azok a tokok,amik iPhone 4-hez vannak,azok jók lesznek a 4S-hez is vagy nem?
Ha nincs microSim-em és veszek (kérek...) egy microsim kártyavágót,akkor én is tudok a normális méret kártyámból microsimet csinálni? Vagy ehhez vmi szakember kell?
32GB-os memóriára mennyi cucc fér rá?(úgy értem,hogy mennyi zene,videó,kép,stb)
Bocsi,ha hülye kérdések,de nem vagyok valami jártas az ilyen telefonos dolgokban...:S
1. Miért ne lenne jó?
2. Inkább szakemberre bíznám.
3. Maradjunk abban, hogy elég sok.
Méretre és kinézetre pontosan megegyezik a sima 4-el, szóval ige.
Igazából egy késsel is méretre tudod vágni, de szolgáltatóknál vagy gsm boltokba 1 perc alatt megcsinálják neked szakszerűen.
Sok.
Pót akut nem tudsz hozzá venni.
"Méretre és kinézetre pontosan megegyezik a sima 4-el, szóval igen. "
tévedés, bal oldalt lejjebb vannak picit a gombok.
"Szintén könnyen észrevehető változás történt az iPhone jobb oldalán lévő gomboknál is, a csúszka és a két hangerőszabályzó pár millimétert feljebb mászott, aminek egyedüli következménye az lesz, hogy az iPhone 4-hez vásárolt tokok egy része nem lesz jó az iPhone 4S-hez, mivel a gombok helyét jelentő lyukak nem ott lesznek, ahol lenniük kellene."
Az egyik oldalon ezt olvastam és nem tudom,hogy most rendeljek-e hozzá tokot vagy ne...
Pótakkut már találtam hozzá:
micro simet a büdös életbe nem raksz bele :).
ennyit a szifonról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!